Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 aug 2017 - Anul XXII, nr. 177 (6593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Fiul fostului primar din Siret, în comă după ce a fost lovit în faţa unui club, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Siret, a ajuns în stare gravă la spital, în comă, după ce a încasat o lovitură în faţa clubului din incinta Casei de Cultură a municipiului Suceava. În urma agresiunii, Alexandru Iulian Tablan, în vârstă de 30 de ani, fiul fostului primar din Siret, Vasile Tablan, s-a lovit puternic cu capul de o suprafaţă dură de beton. Agresiunea s-a petrecut în dimineaţa zilei de duminică, în jurul orei 4.45.

Din informaţiile pe care le avem rezultă că tânărul de 30 de ani era venit la club cu un grup de prieteni, petrecerea fiind stropită cu mult alcool. Dimineaţă, în timp ce se afla afară, în faţa Casei de Cultură, tânărul a intrat în conflict cu un alt grup de persoane. Poliţiştii cred că a fost un conflict spontan, pe fond de consum de alcool. O singură lovitură a fost suficientă pentru ca Alexandru Iulian Tablan să se lovească foarte puternic la cap. Imediat, persoanele din jur s-au dispersat.

Alexandru Iulian Tablan a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava. El a fost internat pe secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean Suceava. Diagnosticul preliminar în cazul său nu sună deloc bine: traumatism cranio -cerebral grav, cu multiple contuzii şi hemoragii, comă profundă. Ieri, tânărul era sedat, stabil hemodinamic. Prognosticul medicilor era rezervat în privinţa evoluţiei sale.

Poliţişti judiciarişti de la Investigaţii Criminale au demarat o anchetă, încercând să stabilească în ce împrejurări a fost comisă agresiunea. Până ieri după-amiază nu era reţinut nici un suspect în acest caz.

În afara leziunii foarte grave la cap, tânărul nu are alte leziuni. Nu a fost vorba aşadar de o agresiune concentrată, cu multiple lovituri. Din păcate, nu este primul caz în care un simplu pumn poate nenoroci pe viaţă un om, ori se poate ajunge chiar la un final tragic.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au precizat că deocamdată cercetările se fac sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În baza evaluărilor medicale, încadrarea faptei va fi foarte probabil schimbată.

Cercetările sunt continuate pentru a fi lămurite împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul eveniment şi pentru punerea sub acuzare a agresorului sau agresorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul fostului primar din Siret, în comă după ce a fost lovit în faţa unui club, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 8978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Fiul fostului primar din Siret, în comă după ce a fost lovit în faţa unui club, în centrul Sucevei3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei