Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 apr 2017 - Anul XXII, nr. 89 (6505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă frumoasă

Concert caritabil pentru ajutorarea familiilor rămase fără locuinţe, după incendiul de la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Drama celor aproape 70 de familii rămase fără locuinţe în Săptămâna Mare, din cauza unui incendiu violent izbucnit la mansarda unui bloc din spatele Catedralei din Gura Humorului, inspiră iniţiative lăudabile.

Mai exact, la începutul lunii mai, în Gura Humorului va avea loc un concert folk care se anunţă de pe acum a fi unul de pomină, pentru că ideea a pornit de la oameni inimoși, cărora li s-au alăturat repede alţii, la fel de dornici să ajute, cum pot ei.

Totul a pornit de la poetul Sorin Poclitaru, un puternic promotor al acestui gen muzical, care a postat recent pe Facebook intenţia de a organiza pe 5 mai, la Gura Humorului, un concert caritabil, prin care să-i ajute pe concitadinii săi rămași fără casă înainte de Paște.

Imediat, o mulţime de cunoștinţe și prieteni de-ai săi, din lumea muzicii, s-au oferit să se implice, unii prin participarea la spectacol, alţii prin achiziţionarea de bilete, pentru ei și nu numai.

Așa se face că, în numai câteva ore de la prima postare pe reţeaua de socializare, 12 folkiști și poeţi s-au alăturat deja acestei iniţiative.

„Este formidabil ce s-a întâmplat, miercuri am postat anunţul și acum deja avem o  mulţime de participanţi anunţaţi, atât pe scenă, cât și în public”, a spus Sorin Poclitaru.

Printre cei care s-au alăturat până acum acestei iniţiative se numără artiști din întreaga ţară, precum Bobi Dumitraș, de la trupa „Fără zahăr”, și Sebastian Ionel, din Dorohoi, Ștefania Iacob și Vlad Calimandru, din Botoșani, Florin Seserman – Bistriţa, Vasile Mardare – Timișoara, Valentin Moldovan – Baia Mare, Octavian Bud – Satu Mare, Raluca Cișmaru – Sibiu, Nicolae Vlădulescu - Reșiţa și Andrei Maftei – Iași, Nicu Zota – Buzău.

La concertul de pe 5 mai, de la ora 19.00, de la Casa de Cultură, pe lângă sumele obţinute din vânzarea biletelor, în valoare de 30 de lei/persoană, vor mai fi vândute discuri cu muzică și cărţi, plus că vor putea fi făcute donaţii în urnele din sală, iar toate încasările vor merge către familiile care au nevoie să își refacă locuinţele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert caritabil pentru ajutorarea familiilor rămase fără locuinţe, după incendiul de la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 3703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Concert caritabil pentru ajutorarea familiilor rămase fără locuinţe, după incendiul de la Gura Humorului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei