Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 apr 2017 - Anul XXII, nr. 82 (6498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Lucrările de fluidizare a traficului rutier vor fi extinse la nivelul întregului municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Măsurile de fluidizare a circulaţiei rutiere în zona centrelor comerciale de pe Calea Unirii, care vor fi finalizate săptămâna aceasta, vor fi continuate, după sărbătorile de Paşti, în alte zone nevralgice din municipiul reşedinţă de judeţ.

„Prioritatea săptămânii este finalizarea lucrărilor de fluidizare a traficului rutier pe Calea Unirii. Ne dorim ca miercuri, cel târziu joi, să finalizăm aceste lucrări, în principal cele două căi de acces direct, către Bazar, unde mai avem de turnat un strat de asfalt, şi către Shopping City Suceava, unde se toarnă primul strat, cel de binder. Acolo am întâmpinat o problemă, a fost şi o avarie de apă, s-a rezolvat cu cei de la ACET, de acum ne putem ocupa de turnarea asfaltului”, a spus primarul Ion Lungu.

Una dintre principalele modificări este noul traseu de acces către Shopping City Suceava, pe sub pasarela CFR - pentru autovehiculele care vin dinspre Centru.

„În urma blocării parţiale a sensului giratoriu de la Dedeman a devenit obligatoriu să se circule pe sub pasarela CFR pentru a ajunge în parcarea Shopping City. Se mai aglomerează şi acolo traficul, dar odată cu punerea în funcţiune a noilor benzi de circulaţie sperăm să se cunoască mai bine fluidizarea traficului. Am avut discuţii cu toţi agenţii economici din zonă, le mulţumesc pentru înţelegerea de care au dat dovadă, trebuie să înţeleagă toată lumea că nu avem altă soluţie decât să punem în aplicare aceste măsuri, să facem un compromis, care să avantajeze pe toată lumea”, a adăugat Lungu.

 

Sensuri unice în mai multe zone ale Sucevei

Mai multe modificări ale modului în care se circulă în municipiul Suceava urmează să fie decise după sărbătorile de Paşti.

„Ce s-a făcut pe Calea Unirii este o primă etapă, vom vedea care sunt rezultatele. Ne gândim să luăm şi alte măsuri de fluidizare a traficului în oraş, în zona centrală, prin George Enescu etc. Avem un studiu de trafic aprobat, care prevede foarte multe sensuri unice, iar după sărbătorile pascale, analizăm posibilitatea de a face sensuri unice majore în oraş, încât să fluidizăm traficul”, a declarat şeful municipalităţii sucevene.

Practic, urmează o vară cu multe lucrări de infrastructură rutieră, atât pentru refacerea carosabilului, în zonele afectate, cât şi pentru fluidizarea traficului, într-un oraş tot mai aglomerat de maşini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de fluidizare a traficului rutier vor fi extinse la nivelul întregului municipiu.
 Vizualizări articol: 3856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de fluidizare a traficului rutier vor fi extinse la nivelul întregului municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei