Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mar 2017 - Anul XXII, nr. 73 (6489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

„Rolul părinţilor în dezvoltarea copiilor de la naştere la maturitate”, la USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a veni în sprijinul părinţilor, „Şcoala Familiei” îi invită pe suceveni să participe sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 11:00, la Sala Auditorium „Joseph Schmidt” a  Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), la o conferinţă cu tema: „Rolul părinţilor în dezvoltarea copiilor de la naştere la maturitate”, susţinută de psiholog dr. Andreea-Simona Olteanu, doctor în psihologia dezvoltării copilului. Părinţii suceveni sunt aşteptaţi să descopere aspecte mai puţin cunoscute privind rolul matern şi patern în dezvoltarea armonioasă a propriilor copii.

„Este dificil uneori să fii părinte? Trăieşti bucuria de a avea copii, dar sunt momente în care consideri că nu deţii suficiente informaţii pentru a găsi cea mai bună soluţie la fiecare provocare? Te simţi câteodată singur şi ţi-ai dori să întâlneşti şi alte persoane care au aceleaşi frământări?” sunt doar câteva întrebări la care puteţi găsi răspunsuri participând sâmbătă la „Rolul părinţilor în dezvoltarea copiilor de la naştere la maturitate”, unde intrarea este liberă.

„Şcoala Familiei” vine în întâmpinarea părinţilor şi a viitorilor părinţi, ajutându-i cu informaţii din domenii conexe: neuroştiinţe, psihologie, sociologie, pedagogie, bioetică, prin care părinţii pot deveni mai buni. Şi toate acestea, pentru că doar un părinte informat şi conştient de el însuşi poate alege ceea ce este mai bun pentru copil şi astfel să devină modelul său. Evenimentul de sâmbătă de la Sala Auditorium „Joseph Schmidt” a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava este organizat de „Şcoala Familiei”, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava – Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei şi Asociaţia pentru dezvoltarea copilului şi a familiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Rolul părinţilor în dezvoltarea copiilor de la naştere la maturitate”, la USV.
 Vizualizări articol: 1610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Rolul părinţilor în dezvoltarea copiilor de la naştere la maturitate”, la USV5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei