Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mar 2017 - Anul XXII, nr. 65 (6481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Concursuri

Posturile de comandanţi la Poliţia Suceava şi Biroul Rutier Suceava, adjudecate de doi tineri ofiţeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Posturile de comandant al Poliţiei municipiului Suceava, respectiv de şef al Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Suceava au fost ocupate definitiv, prin concurs, doi tineri ofiţeri adjudecându-şi funcţiile în urma concursurilor desfăşurate zilele trecute.

Subcomisarul Ionuţ Adrian Ungureana fost declarat admis cu nota finală la proba de examen 8,90, devenind astfel şeful Poliţiei municipiului Suceava. Ofiţerul în vârstă de 32 de ani era împuternicit la comanda Poliţiei municipiului Suceava din luna august a anului trecut după ce fostul şef, subcomisarul Florin Poenari, şi-a dat demisia şi a optat pentru o funcţie de conducere inferioară, la Biroul Centru Universitar Suceava.

Subcomisarul Ionuţ Adrian Ungurean a absolvit Academia de Poliţie în 2007 şi a activat până în vara anului trecut la Poliţia oraşului Vicovu de Sus. La Vicovu de Sus, cunoscută ca una dintre cele mai grele structuri de poliţie din judeţ, tânărul ofiţer a fost inclusiv comandant. 

O altă funcţie de conducere foarte importantă, de şef al Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Suceava, a fost adjudecată, tot prin concurs, de subcomisarul Daniel Bogdan Șincari, în vârstă de 34 de ani. El a obţinut funcţia cu nota finală de 8.25. Tânărul ofiţer lucrează din anul 2011 la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Suceava. Acesta este absolvent al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti, promoţia 2005, şi a mai lucrat la Biroul de Ordine Publică Suceava şi la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava. Și el a fost împuternicit provizoriu la comanda Biroului Rutier în vara anului trecut în locul comisarului-şef Laurenţiu Hermeniuc, unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti suceveni de după 1989, care a ieşit la pensie.

De precizat că cei doi nu au avut contracandidaţi la obţinerea posturilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Posturile de comandanţi la Poliţia Suceava şi Biroul Rutier Suceava, adjudecate de doi tineri ofiţeri.
 Vizualizări articol: 10859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Posturile de comandanţi la Poliţia Suceava şi Biroul Rutier Suceava, adjudecate de doi tineri ofiţeri2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei