Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mar 2017 - Anul XXII, nr. 55 (6471)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Furturi din locuinţe

Casele neasigurate sau nelocuite, preferate de spărgători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au fost solicitaţi în cazul unor spargeri de locuinţe produse în ultimele zile în judeţ, demarând cercetări pentru prinderea celor care le-au înfăptuit. Patru autori au fost deja prinşi şi s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat, în cazul unui alt furt cercetările fiind continuate pentru identificarea şi prinderea celor care le-au săvârşit.

Miercuri dimineaţă, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată de o femeie de 59 de ani din localitate despre faptul că în noaptea care trecuse, într-o anexă a locuinţei femeii au pătruns persoane necunoscute, care au furat mai multe lucruri. Verificările poliţiştilor au arătat faptul că furtul a fost descoperit în acea dimineaţă, când femeia a intrat în grajd pentru a da mâncare la animale. La un moment dat a observat că oblonul aflat pe un perete exterior era deschis şi avea urme de forţare. Femeia le-a declarat poliţiştilor că din interiorul grajdului şi din depozitul de furaje i-au dispărut hamul pentru un cal şi două lanţuri. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi încearcă să dea de urmele făptuitorilor.

În aceeaşi dimineaţă, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuţi au fost înştiinţaţi că persoane necunoscute au intrat prin efracţie în locuinţa unui bărbat de 67 de ani din satul Româneşti, din comuna Grăniceşti. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că autorii au pătruns în casă prin forţarea unui geam şi au răvăşit lucrurile din interior, fiind vorba mai degrabă de o tentativă de furt. Proprietarul casei locuieşte în municipiul Suceava, iar în perioada 10 ianuarie - 8 martie acesta a lipsit de la locuinţa sa din Româneşti. Investigaţiile operative întreprinse de poliţişti au dat rezultate şi în scurt timp au fost prinşi şi autorii faptei, aceştia fiind doi minori de 12 şi 14 ani, vecini cu bărbatul de 67 de ani. Cei doi copii au recunoscut şi le-au mărturisit poliţiştilor faptul că au forţat geamul şi au intrat în interior. Cercetările continuă privind infracţiunea de tentativă de furt calificat.

Alţi doi autori ai unui furt comis în oraşul Frasin au fost depistaţi de poliţişti, în urma unei plângeri depuse la poliţia oraşului miercuri după-amiază, de un bărbat de 43 de ani. Acesta le-a povestit poliţiştilor că în timpul aceleiaşi zile, persoane necunoscute au pătruns printr-un geam în locuinţă, de unde i-au furat suma de 1.000 de lei. În urma verificărilor făcute la domiciliul bărbatului, poliţiştii au constatat că necunoscuţii au pătruns prin geamul întredeschis, fără a  lăsa urme de forţare. La scurt timp, în vizorul poliţiştilor au apărut şi primii suspecţi, Ion B., un tânăr de 21 de ani din Frasin, şi un minor de 15 ani din comuna Mitocu Dragomirnei. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, în ambele cazuri suspecţii fiind cercetaţi în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casele neasigurate sau nelocuite, preferate de spărgători.
 Vizualizări articol: 1578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Casele neasigurate sau nelocuite, preferate de spărgători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei