Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2016 - Anul XXI, nr. 279 (6392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Un tânăr de 18 ani, prins a treia oară la volan fără permis de conducere, a fost trimis în arest la domiciliu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Fălticeni a fost prins de poliţişti vineri seară, fără permis de conducere la volanul unei maşini, în timp ce se afla de câteva zile sub control judiciar şi mai fusese condamnat încă o dată la sfârşitul lunii septembrie, de fiecare dată pentru conducere fără permis. Având în vedere hotărârea cu care tânărul a recidivat în scurt timp în comiterea aceleaşi fapte, în urmă cu două săptămâni fiind prins şi cu alcoolemie mare la volan după ce comisese un accident, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Fălticeni a hotărât înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Infracţiunile la regimul rutier comise de către Bogdan Dumitru Nichita de 18 ani din municipiul Fălticeni s-au repetat des în ultima perioadă, punându-i în gardă pe poliţiştii din oraş. Prima condamnare suferită de acesta tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis de conducere a avut loc prin sentinţa penală a Judecătoriei Fălticeni din 29 septembrie 2016, când tânărul a fost condamnat la măsura neprivativă de libertate a supravegherii pentru o perioadă de trei luni. Aflat sub supraveghere, Bogdan Dumitru Nichita a continuat să se urce la volan fără permis de conducere şi a fost prins de poliţişti în noaptea de 11-12 noiembrie 2016. În acea noapte, în jurul orei 03.00, poliţiştii au fost alertaţi de producerea unui accident la ieşire din oraş spre Preuteşti iar la faţa locului au găsit un autoturism BMW avariat, cel care produsese accidentul fiind chiar tânărul de 18 ani fără permis de conducere. În urma rezultatului probelor de sânge luate la spital în acea noapte, care au arătat o alcoolemie de 1,55 mg/l alcool pur în sânge, marţi 15 noiembrie, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul poliţiei, după care a doua zi, faţă de acesta a fost luată măsura restrictivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Măsurile luate împotriva lui nu l-au potolit pe tânăr nici de această dată, peste câteva zile comiţând din nou aceeaşi faptă

Fixaţia făcută de tânărul de 18 ani pentru conducerea vehiculelor fără permis de conducere nu s-a oprit nici de această dată, chiar dacă pedepsele primite au început să se înăsprească. În urma unei informaţii primite de poliţiştii din Fălticeni, aceştia au oprit vineri seara, în jurul orei 18.00, pe strada 2 Grăniceri din oraş, autoturismul marca Mercedes Benz, la volanul căruia se afla Bogdan Dumitru Nichita. Aflându-se sub control judiciar începând cu 16 noiembrie pentru aceeaşi faptă, poliţiştii au luat legătura cu procurorul de caz, iar în urma audierilor la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, acesta a luat măsura reţinerii lui Bogdan Dumitru Nichita pentru 24 de ore începând cu seara de 25 noiembrie, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Pe numele său a fost deschis un nou dosar pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, de această dată procurorul propunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. În urma audierii lui Bogdan Dumitru Nichita în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni, acesta a luat măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26 noiembrie 2016.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 18 ani, prins a treia oară la volan fără permis de conducere, a fost trimis în arest la domiciliu.
 Vizualizări articol: 3250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr de 18 ani, prins a treia oară la volan fără permis de conducere, a fost trimis în arest la domiciliu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată libaneză cu pătrunjel (de post) Denumirea originală a acestui fel de mâncare simplă cu bulgur este ”tabbouleh” şi chiar dacă este un preparat libanez, în perioada de post este la mare căutare în restaurantele de pe la noi. Motivul este simplu: e o... Citeşte