Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iul 2016 - Anul XXI, nr. 153 (6266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat european

Sucevean arestat la cererea italienilor, pentru zece furturi din aparate de joc şi automate de schimb valutar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, domiciliat în municipiul Suceava, a fost arestat provizoriu de Curtea de Apel Suceava, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile italiene, în care acesta este acuzat de fapte de furt. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a pus în executare mandatul, a arătat că tânărul este suspectat de comiterea a 10 infracţiuni de „furt agravat”, conform Codului penal italian, constând în aceea că în perioada 17 mai - 30 iunie 2014 a comis, împreună cu mai multe persoane, furturi calificate sustrăgând bani din aparatele „Slot”, precum şi din automatele de schimb valutar.

Suspectul, Ionuţ Titiene, a fost ridicat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pe 28 iunie, de la Cajvana, acolo unde locuia împreună cu concubina sa.

La solicitarea procurorilor, Curtea de Apel Suceava a dispus arestarea provizorie a tânărului, pe o perioadă de 15 zile, până pe 12 iulie inclusiv. În acest interval, procurorul va prezenta mandatul de arestare şi acuzaţiile din acesta şi se va judeca şi cererea de extrădare a acestuia.

Mai mult de zece mandate europene de arestare au fost emise de la începutul acestui an pe numele unor suceveni acuzaţi de fapte comise peste hotare. Unele dintre ele sunt pentru fapte comise cu destul de mult timp în urmă. Cel mai relevant exemplu este cel al unui sucevean, Mihai Cristi Jitariu (fost Baba), care a fost săltat acum câteva zile pentru o tâlhărie comisă asupra unor austrieci tocmai în anul 1999.

Sucevenii aflaţi în această situaţie vor avea posibilitatea să se apere de acuzaţii în faţa celor care au emis mandatele pe numele lor şi se bucură de prezumţia de nevinovăţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean arestat la cererea italienilor, pentru zece furturi din aparate de joc şi automate de schimb valutar.
 Vizualizări articol: 5981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevean arestat la cererea italienilor, pentru zece furturi din aparate de joc şi automate de schimb valutar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei