Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iun 2016 - Anul XXI, nr. 149 (6262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţişti în alertă

Un piroman a incendiat a doua maşină în câteva zile la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism Opel Corsa a fost incendiat intenţionat, pe o stradă din municipiul Rădăuţi, fapta fiind comisă la doar câteva zile după ce o altă maşină a fost incendiată, tot la Rădăuţi şi tot pe aceeaşi stradă. Poliţiştii cred că au de a face cu acelaşi autor, un piroman care ar putea să continue dacă nu va fi prins. Din informaţiile pe care le avem, poliţiştii au un suspect principal, un bărbat care mai este cercetat pentru o a treia incendiere de acelaşi gen.

 

Două incendieri trase la indigo

Ieri dimineaţă, în jurul orei 3.00, pompierii de la Detaşamentul Rădăuţi au fost sesizaţi de faptul că un autoturism arde violent, în faţa unei case, pe strada Dimitrie Dan din municipiul Rădăuţi.

La faţa locului s-a constatat că incendiul a pornit din interiorul autoturismului şi exista pericol de propagare la întreaga maşină, dar şi la casa aflată în imediata apropiere. Autoturismul Opel Corsa îi aparţine localnicului Ioan P., cel care locuieşte în casa lângă care era parcată maşina.

Pompierii nu au mai putut salva maşina, care a ars în proporţie de 80%.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. Ca mod de operare, autorul a spart un geam şi a provocat în interior un incendiu cu un material inflamabil. Locuinţa proprietarului nu a fost afectată.

Acum câteva zile, în noaptea de 23 spre 24 iunie, un autoturism marca Mercedes Benz, parcat pe strada Dimitrie Dan din municipiul Rădăuţi, în faţa casei proprietarului, Todirel V., a luat foc violent, tot din interiorul maşinii. Pompierii au găsit un incendiu deja extins, maşina fiind distrusă în proporţie de aproximativ 80%. 

După verificările făcute a doua zi dimineaţă, pe lumină, a rezultat că incendiul a fost provocat prin folosirea intenţionată a unei surse de aprindere, aruncate în interiorul maşinii. 

Ancheta din acest caz a fost preluată de ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Au fost vizionate imagini video şi se adună date faţă de un suspect, împotriva căruia anchetatorii au multe indicii că el este autorul.

 

Cazurile din ultimele zile nu sunt singulare

La Rădăuţi, răzbunările de acest gen, cu maşini incendiate, nu sunt o noutate. Cel mai de notorietate caz este cel al incendierii maşinii unui ofiţer de poliţie judiciară. În septembrie 2015, autoturismul BMW al unui comisar de laBiroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Rădăuţi, parcat peste drum de casa sa, a fost incendiat. Autorul a spart un geam şi a provocat în interior un incendiu cu un material  inflamabil.

În octombrie 2014, tot la Rădăuţi, a fost incendiat şi un autoturism Dodge Nitro.

Mai recent, în luna ianuarie a acestui an, un autoturism de teren marca Grand Cherokee a fost la un pas de a se transforma într-un morman de fiare după ce a fost incendiat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un piroman a incendiat a doua maşină în câteva zile la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 6129 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un piroman a incendiat a doua maşină în câteva zile la Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de patlagină Printre multele siropuri şi dulceţuri pregătite acasă în acest sezon, siropul de pătlagină poate fi o alegere inspirată dacă ne gândim că va fi extreme de util să deţinem aşa ceva în cămară la iarnă, în sezonul tusei şi... Citeşte