Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2016 - Anul XXI, nr. 144 (6257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Descoperire

Bărbat găsit mort într-un şanţ plin cu apă, la Horodnic de Jos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Descoperire macabră făcută de o bătrână de 85 de ani din Horodnic de Jos, luni dimineaţă. Femeia a găsit sub un podeţ înfundat de inundaţiile din weekend cadavrul unui bărbat necunoscut. Acesta era căzut în şanţul plin cu apă şi prins sub podeţ cu tot cu bicicletă. Poliţiştii încearcă acum să afle identitatea bărbatului şi modul în care a decedat.
Cadavrul bărbatului a ieşit la iveală în momentul în care o bătrână din sat încerca să cureţe şanţul de aluviuni şi gunoaie. Ana Prelipceanu, cea care a dat de bărbatul prins între resturile aduse de ape, ne-a povestit: „Da, eu am vrut să dau cu grebla, să scot sticlele şi mizeria din şanţ. Am văzut roata unei biciclete şi am tras de roata aia un pic să văd ce este acolo.  Am văzut apoi că mai este o geantă, după aia a doua roată şi când am văzut că dau peste un cap de om, am fugit la inginer şi i-am spus să cheme poliţia.” O altă femeie care a văzut cum s-au petrecut lucrurile a continuat: „A venit să facă curat. Şi când a dat să facă curat, a văzut bicicleta. O roată. Pe urmă a văzut picioarele şi mâinile ridicate în sus şi apoi capul.  Au venit pompierii şi l-au scos.”

Pompierii rădăuţeni au ajuns în scurt timp la Horodnic şi au scos cadavrul prins sub podeţ. „Am intervenit la recuperarea unei persoane înecate în pârâul Pozden din Horodnic de Jos, în spatele magazinului Axxa. Am intervenit cu accesoriile din dotare, am recuperat persoana, am scos-o pe mal şi am predat-o poliţiei pentru cercetări”, a relatat  Aurel Luţa, plutonier adjutant la ISU Rădăuţi.

 

Poliţiştii încearcă să afle identitatea bărbatului găsit mort

Poliţiştii criminalişti au făcut măsurătorile la faţa locului şi au prelevat probe care să-i ajute în elucidarea cazului. Până în acest moment nimeni nu a raportat dispariţia bărbatului.  Din primele cercetări se pare că acesta mergea cu bicicleta şi din motive rămase încă neelucidate, a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. Acesta era plin cu apă de la inundaţiile de sâmbătă seara, când ploile căzute în zona Rădăuţiului au afectat mai multe localităţi. Atunci a fost cod portocaliu, iar zeci de gospodării au fost inundate, mai ales în zona localităţii Horodnic de Jos. Cei care au fost la faţa locului spun că bărbatul nu ar fi de prin aceste locuri, poliţia făcând cercetări acum în vederea identificării cadavrului. Cel mai probabil barbatul s-a înecat, însă necropsia va stabili cu exactitate modul în care şi-a găsit sfârşitul. „Nu-l cunoaşte nimeni. Are o barbă cioc, trebuie să aibă la vreo 50-60 de ani. Dar e umflat la faţă, nu se vede prea bine. Oricum de la noi din Horodnic nu-i. Ori el mergea pe drum şi o maşină a trecut şi s-a dezechilibrat, după care a căzut în apa din şanţ, sau  Dumnezeuzeu ştie cum a ajuns acolo”, ne-a povestit o localnică. Semnalmentele bărbatului găsit mort sunt vârsta de aproximativ 50-55 ani, constituție robustă, păr cărunt, fața rotundă cu barbă cioc. Din cercetări reiese că se deplasa cu bicicleta dinspre comuna Gălănești către municipiul Rădăuți. Asupra cadavrului nu s-a găsit nici un act de identitate, iar cu ocazia verificării sumare nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Rădăuţi pentru necropsie, iar poliţiştii fac în continuare cercetări privind comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi identificarea cadavrului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat găsit mort într-un şanţ plin cu apă, la Horodnic de Jos.
 Vizualizări articol: 9407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat găsit mort într-un şanţ plin cu apă, la Horodnic de Jos0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei