Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2016 - Anul XXI, nr. 117 (6230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Sucevenii sunt aşteptaţi la finalul acestei săptămâni la Hora Bucovinei de la Frasin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finalul acestei săptămâni, în fosta tabără Bucşoaia din oraşul Frasin va avea loc Hora Bucovinei, eveniment ajuns la ediţia a VIII-a. Hora Bucovinei va fi organizată în zilele de sâmbătă şi duminică, 21 – 22 mai 2016, de Consiliul Județean Suceava, în colaborare cu Primăria oraşului Frasin, Direcția Silvică Suceava, Camera de Comerț și Industrie Suceava, Clubul Național Bucovina al crescătorilor şi proprietarilor de câini de rasă Ciobănesc Românesc de Bucovina. În prima zi, sâmbătă, 21 mai 2016, evenimentele vor începe la ora 14:00 şi vor dura până la 20:00, timp în care participanţii vor putea vizita stânele special amenajate, vor putea urmări obiceiurile şi tradiţiile legate de măsura oilor şi vor avea posibilitatea să participe la petrecerea bacilor. A doua zi, duminică, 22 mai a.c., stânele amenajate și expoziţiile de produse meșteșugărești, animale, utilaje agricole şi specialităţi culinare vor putea fi vizitate între orele 10:00 – 20:00. Parada gospodarilor, care se va desfășura la ora 12:00, va fi urmată de spectacole artistice susținute de Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul - Junii Sibiului” din Sibiu, de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava, de interpreţi de muzică populară şi grupuri folclorice din judeţul Suceava. Anul acesta, sărbătoarea urcatului oilor la munte va fi marcată de prezenţa renumiţilor interpreţi de muzică populară Nicolae Furdui Iancu şi Margareta Clipa. Evenimentul se va încheia după ora 21:00, cu un foc de tabără. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii sunt aşteptaţi la finalul acestei săptămâni la Hora Bucovinei de la Frasin.
 Vizualizări articol: 3432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevenii sunt aşteptaţi la finalul acestei săptămâni la Hora Bucovinei de la Frasin5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei