Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2015 - Anul XX, nr. 283 (6095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Bărbat cu handicap găsit mort într-o casă după un incendiu izbucnit de la o ţigară aprinsă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De o moarte cumplită a avut parte un bărbat de 67 de ani din Suceava, care a fost găsit duminică dimineaţă de pompierii care au stins un incendiu, ars pe mâini şi pe creştet şi intoxicat cu fum. Focul s-a pornit într-o locuinţă cu o singură cameră de pe strada Mirăuţi, în zona locuită de mai multe familii de ţigani. Un vecin a văzut fumul ieşind pe uşa locuinţei şi a dat alarma, puţin înainte de ora 5,00. Cei din jur au încercat să dea o mână de ajutor şi au aruncat găleţi de apă până la sosirea pompierilor, care au stins în final focul ce ardea mocnit în interior.  Când au reuşit să stingă incendiul, pompierii au găsit în interior, pe un pat ars, corpul neînsufleţit al bărbatului de 67 de ani. Acesta suferea de un handicap locomotor şi se deplasa într-un scaun cu rotile. Vecinii povestesc că acesta era un om al străzii, cu origini din judeţul Botoşani şi obişnuia să tragă noaptea la o familie din comunitatea de romi. După ce se  îmbăta făcea scandal şi după câteva episoade de acest gen, familia primitoare a chemat poliţia, care i-a pus în vedere să nu mai treacă pe acolo. Sâmbătă seara, ştiind că fiul familiei care-l primea de obicei e plecat în Italia şi că locuinţa acestuia, aflată separat de restul, era liberă, a forţat lacătul uşii acesteia şi s-a adăpostit în interior. A început să fumeze şi probabil, din cauza oboselii şi a consumului de alcool, a adormit. Focul s-a pornit de la jarul ţigării şi a aprins patul pe care se odihnea bărbatul, un dulap şi o masă, precum şi scaunul cu rotile cu care se deplasa acesta. Pompierii au reuşit să stingă incendiul şi să salveze astfel celelalte case aflate la mică distanţă de locuinţa în care s-a aprins focul. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morgă pentru necropsie şi se încearcă acum contactarea familiei sale din Botoşani, pentru înmormântare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat cu handicap găsit mort într-o casă după un incendiu izbucnit de la o ţigară aprinsă.
 Vizualizări articol: 1915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat cu handicap găsit mort într-o casă după un incendiu izbucnit de la o ţigară aprinsă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Praz umplut (de post) Mai puțin cunoscut decât sărmăluțele și ardeii umpluți, prazul burdușit cu umplutură de orez, verdețuri și condimente este cel puțin la fel de gustos și consistent.Avem nevoie de:3 fire de praz cât mai gros, o cană de orez cu bob rotund,... Citeşte