Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2015 - Anul XX, nr. 225 (6037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trupa Speak Floyd

Clujenii care vorbesc „limba” Pink Floyd, în concert La Gârla Morii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clujenii care vorbesc „limba“ Pink Floyd, trupa Speak Floyd, vor concerta sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 20:00, la complexul La Gârla Morii.Speak Floyd este prima şi singura tribute-band Pink Floyd din România. Grupul din Cluj s-a înfiinţat în ianuarie 2010 şi cântă cu multă pasiune în concerte piese de pe cele mai cunoscute albume ale celor de la Pink Floyd.

Suceveanul Sandy Deac, liderul trupei, a declarat că „trebuie să fii puţin nebun să porneşti un asemenea proiect, deoarece e o muzică extrem de greu de reprodus, pentru că nu ştii cum va reacţiona publicul. E o chestiune foarte pretenţioasă şi sunt mulţi <cunoscători> care îşi dau cu părerea…“ Sandy Deac a completat că „Pink Floyd sunt pentru noi nişte dumnezei. Ştii vorba aceea <crede şi nu cerceta>. Ei, pe noi ne-au mâncat palmele şi am început să cercetăm. Iar a cerceta Pink Floyd e o chestiune care îţi schimbă viaţa, pentru că tu încerci să-i demontezi pe dumnezeii tăi în bucăţi şi să vezi de ce ei au fost dumnezei şi ce s-a întâmplat. Ajungi să-i demontezi până la un punct, pentru că apoi nu mai poţi, pentru că în afară de ceea ce au compus ei şi de orchestraţiile lor există o karma imposibil de demontat“.

Componenţa de acum a trupei este: Dudu Isabel (membru al trupelor Seven, Vespera, vocal), Sandy Deac (membru al trupelor Kappa, Desperado; clape, voce, chitară electrică şi acustică, lap steel guitar), Kovacs „Kovi” Laszlo (membru al trupelor Kappa, Desperado; chitară electrică şi acustică), Janky Zsolt (a mai cântat în trupele Kappa, Desperado; tobe şi percuţie), Kolumban Zoli (De La Funk, Yesterdays; bass), Edi Raita (Desperado, LeeQuid; clape), Lazăr Rudy (Gaio Jazz Band; saxofon).

Evenimentul de pe 3 octombrie poartă marca Eden Fundaţia Suceava, preşedinte Emil Orban – Meder. Concertul va fi susţinut în aer liber. Un bilet costă 35 de lei sau 25 de lei, pentru elevi şi studenţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clujenii care vorbesc „limba” Pink Floyd, în concert La Gârla Morii.
 Vizualizări articol: 1434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Clujenii care vorbesc „limba” Pink Floyd, în concert La Gârla Morii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei