Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2015 - Anul XX, nr. 218 (6030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Celule rezervate

Doi indivizi cercetaţi pentru furturi sau fapte cu violenţă, reţinuţi de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a anunţat depistarea suspecţilor în mai multe cauze de furt şi de agresiune, doi indivizi fiind reţinuţi în cursul zilei de ieri pentru 24 de ore şi introduşi în arest.

Unul dintre ei, Toader Hapiuc, în vârstă de 42 de ani, din comuna Grăniceşti, va avea de răspuns pentru mai multe capete de acuzare. Este vorba de fapte comise pe parcursul lunilor iulie, august şi septembrie. Conform anchetei, în sarcina acestuia s-a reţinut faptul că la 30 iulie 2015 a pătruns în locuinţa unei femei din comuna Grăniceşti, de unde a sustras o bicicletă, în valoare de circa 500 de euro. O altă faptă este din 10 august. Suspectul este acuzat că l-a lovit în zona feţei şi a gâtului pe un tânăr de 24 de ani, din Grăniceşti, după care i-a sustras o bicicletă şi mai multe bunuri personale. În aceeaşi zi, susţin anchetatorii, acelaşi Hapiuc a lovit o tânără de 23 de ani, tot din Dărmăneşti. O altă faptă reţinută este din 16 septembrie 2015.

„În timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, la un magazin mixt din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti, l-a lovit cu un ciocan, la nivelul capului, pe un bărbat din aceeaşi localitate, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 11 – 13 zile de îngrijiri medicale, şi a tulburat ordinea şi liniştea publică, prin ameninţări adresate persoanei vătămate”, au precizat anchetatorii.

Toader Hapiuc a fost pus sub acuzare pentru comiterea a două infracţiuni de furt, trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Au furat cu sacul dintr-un magazin şi au lăsat în urmă şi distrugeri importante

Tot ieri, poliţiştii au pus sub acuzare doi tineri acuzaţi că au spart un magazin din comuna Bălăceana. Furtul a fost comis în  noaptea de 16 spre 17 septembrie.

Din cercetări a rezultat că autorii au pătruns în incinta magazinului prin forţarea uşii de acces de tip termopan, cu un obiect dur, după care, de pe rafturi, au sustras mai multe bunuri alimentare şi industriale pe care le-au încărcat în câţiva saci de rafie.

Hoţii au lăsat şi distrugeri în urmă.

„Pentru a-şi facilita activitatea infracţională autorii au distrus şi demontat carcasa sistemului de alarmare situată în partea superioară a clădirii magazinului şi au demontat panoul de control al sistemului din interiorul magazinului. De asemenea, aceştia au distrus patru felinare de pe terasa de la intrarea în magazin”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.   

Poliţişti au stabilit că la comiterea faptei au participat George Irofte, în vârstă de 25 de ani, din comuna Bălăceana, şi Gavril Iliţoi, în vârstă de 18 ani, din Cajvana.

„Față de aceștia s-a dispus continuarea urmăririi penale în calitate de suspecți, iar bărbatul de 25 de ani, care a recunoscut faptele comise, a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în  arest”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul IPJ Suceava.

Prejudiciul din acest caz a fost estimat la 5.000 de lei, aici fiind incluse şi pagubele produse prin distrugere.

În cursul zilei de astăzi, procurorii care instrumentează aceste dosare vor decide dacă suspecţii vor fi prezentanţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi indivizi cercetaţi pentru furturi sau fapte cu violenţă, reţinuţi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi indivizi cercetaţi pentru furturi sau fapte cu violenţă, reţinuţi de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei