Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2015 - Anul XX, nr. 183 (5995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drama unei familii

Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat în râul Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un adolescent în vârstă de 17 ani a murit duminică după-amiază înecat în apele râului Moldova, după ce a ieşit cu doi prieteni la scăldat, pe raza satului Oniceni, comuna Forăşti.

În jurul orei 15.30, la 112 s-a anunţat că un minor a dispărut în râul Moldova, la faţa locului fiind trimis un echipaj specializat în astfel de misiuni al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

După ce au ajuns la faţa locului, pompierii au reuşit să-l găsească pe minor în aproximativ 15 minute, chiar în zona în care a fost văzut ultima oară. L-au scos la mal, iar paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare. Zeci de minute s-au chinuit să-l readucă la viaţă, însă din păcate manevrele au fost în zadar.

Victima, Andrei P., era singurul copil la părinţi. Era elev în clasa a XII-a la un liceu din municipiul Fălticeni şi, din cercetările poliţiei, s-a dus cu doi prieteni la scăldat. S-au băgat în râu, într-o zonă în care curenţii sunt foarte puternici. Andrei a dispărut dintr-o dată sub apă, iar prietenii său au sunat imediat la 112.

Acesta este al cincilea tânăr care îşi pierde viaţa la scăldat, în această vară.

Luna trecută, s-au înregistrat alte patru cazuri. Acum două săptămâni, un tânăr în vârstă de 25 de ani şi-a găsit sfârşitul în apele râului Siret, pe raza localităţii Dolhasca.

Celelalte trei victime au fost doi copii în vârstă de 12 şi 14 ani, care s-au înecat în râul Suceava, pe raza satului Prelipca, şi un alt minor, tot de 14 ani, care şi-a găsit sfârşitul în apele iazului Pocoleni.

Primii doi minori s-au înecat în râul Suceava, într-un loc cu gropi foarte adânci, create în urma săpăturilor efectuate de-a lungul anilor de utilajele balastierelor. Un al treilea copil, frate cu unul dintre cei care s-au înecat, s-a salvat cu greutate din râul în care, povestesc localnicii, se formează foarte multe vârtecuşuri.

Al treilea copil s-a dus la scăldat împreună cu doi unchi de-ai săi. Adolescentul ştia să înoate, însă la un moment dat, aflat în apă, a început să gesticuleze disperat, după care a dispărut în iaz.

Pompierii i-au găsit trupul neînsufleţit abia a doua zi, la câteva sute de metri distanţă de locul tragediei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat în râul Moldova.
 Vizualizări articol: 2295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat în râul Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clapon umplut cu tocătură Acum un veac și mai bine, Ecaterina S. Comșa se adresa „Matroanelor române", în prefața cărții sale de bucate, reamintindu-le o spusă a lui Edmondo de Amicis - „Soarta multor oameni a atârnat de faptul dacă... Citeşte