Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2015 - Anul XX, nr. 175 (5987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Program prelungit la Serviciul de Paşapoarte Suceava pentru evitarea aglomeraţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programul de funcţionare al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea Paşapoartelor Simple va fi prelungit pe perioada lunii august 2015 pentru evitarea aglomeraţiei la birourile de preluare a imaginilor şi documentelor. Prefectul Constantin Harasim a semnat ieri un ordin de modificare a programului Serviciului de Paşapoarte Suceava în perioada 3-28 august 2015, el declarând că această decizie a fost luată pentru evitarea aglomeraţiei şi asigurarea unor servicii civilizate la această instituţie. Harasim a precizat că la sediul din Suceava al Serviciului de Paşapoarte, preluarea imaginilor şi a documentelor se va face zilnic, între orele 8:00 şi 19:00, iar punctul de lucru mobil din Rădăuţi va funcţiona marţi, între orele 8:00-16:00. Programul de eliberări paşapoarte la sediul serviciului a rămas neschimbat, respectiv în zilele de luni, marţi, joi şi vineri, între orele 8:30-16:30, şi miercuri, de la 8:30 la 18:30.

Constantin Harasim a ţinut să amintească faptul că sucevenii care vor să solite paşapoarte se pot programa online, pe site-ul Prefecturii Suceava, www.prefecturasuceava.ro.

În acelaşi timp, prefectul a precizat că la sediul Serviciului de Paşapoarte Suceava, în fiecare dimineaţă se distribuie bonuri cu numere de ordine şi intervalul orar când trebuie să se revină cu documentele şi chitanţele achitate pe numele titularului de paşaport. Bonurile de ordine se emit pentru ziua în curs, pe baza actului de identitate.

„Pentru a evita orice neînţelegere, precizăm că nu este posibil ca o persoană să primească bon decât pentru sine ori familia sa”, a menţionat prefectul Constantin Harasim.

Valabilitatea paşaportului simplu electronic este de 5 ani, iar pentru minori cu vârsta sub 12 ani valabilitatea este de 3 ani. Termenul de eliberare este de 14 zile calendaristice, taxele fiind 292 de lei pentru documentele cu valabilitate 5 ani şi 266 de lei pentru cele cu valabilitate 3 ani. De asemenea, valabilitatea paşaportului simplu temporar este de 12 luni, termenul de eliberare fiind între 2 ore şi 3 zile lucrătoare, taxele însumând 222 de lei.

Taxele se achită la orice agenţie CEC din judeţ, iar taxa de trezorerie se plăteşte la sediul Serviciului de Paşapoarte Suceava de luni şi până joi, între orele 8:00-15:00, vineri, de la 8:00 la 13:00, sau la ghişeele de trezorerie din judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Program prelungit la Serviciul de Paşapoarte Suceava pentru evitarea aglomeraţiei.
 Vizualizări articol: 2146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program prelungit la Serviciul de Paşapoarte Suceava pentru evitarea aglomeraţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană de hribi și mânătărci (rețeta lui Radu Anton Roman) Se zice din batrani ca pe cei stinsi trebuie sa-i pomenesti pana la inmormantare si-apoi pana la 40 de zile, amintindu-i cu intamplarile lor luminoase, vesele, c-asa li se linisteste sufletul. Pe Radu Anton Roman expansivul si generosul, caldul si... Citeşte