Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iul 2015 - Anul XX, nr. 173 (5985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Tânăr arestat la Fălticeni pentru tâlhărie, furt şi vătămare corporală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost arestat ieri după-amiază la Judecătoria din localitate, după ce în ultimele luni a comis trei infracţiuni, furt calificat, vătămare corporală şi tâlhărie.

Iniţial, Marius Ionuţ Lucan, un client mai vechi al judiciariştilor poliţiei fălticenene, a fost cercetat în stare de libertate, după ce pe 18 februarie a.c., pe timp de noapte, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc, a forţat un aparat tip “slot-machine” şi a sustras caseta cu bani, în interiorul căreia se afla suma de 2.900 lei.

Pe 11 aprilie a.c., acelaşi Lucan, susţin anchetatorii, l-a bătut pe un tânăr din localitate, fapta fiind încadrată iniţial la loviri sau alte violenţe. Luna trecută, însă, s-a dispus schimbarea încadrării în vătămare corporală, după ce victima agresiunii a avut nevoie de mai bine de trei săptămâni de îngrijiri medicale, iar medicii au stabilit că viaţa i-a fost pusă în primejdie.

Lucan nu s-a învăţat minte şi, deşi era cercetat în două dosare penale, pe 17 iulie a.c., în jurul orei 21.30, tot în timp ce se afla într-o sală de jocuri din Fălticeni i-a furat unui client 50 de lei, iar când respectivul şi-a cerut banii înapoi, a fost ameninţat şi luat la bătaie.

Poliţiştii au adunat toate cele trei dosare penale şi s-au dus la procuror, cerând arestarea preventivă a tânărului în vârstă de 24 de ani. Marius Ionuţ Lucan a fost reţinut luni pentru 24 de ore, iar ieri, la cererea procurorilor, Judecătoria Fălticeni a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele inculpatului, acesta întorcându-se în arestul poliţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr arestat la Fălticeni pentru tâlhărie, furt şi vătămare corporală.
 Vizualizări articol: 1752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr arestat la Fălticeni pentru tâlhărie, furt şi vătămare corporală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei