Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iul 2015 - Anul XX, nr. 163 (5975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Viceprimarul Harșovschi îi asigură pe suceveni că traficul pietonal va fi modernizat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Sucevei, liberalul Lucian Harșovschi, a anunţat că municipalitatea va investi în perioada următoare în lucrări de modernizare a traficului pietonal. Harșovschi a declarat într-o conferinţă de presă organizată la sediul PNL că foarte mulţi cetăţeni au solicitat primăriei să reabiliteze aleile dintre blocuri, dar și trotuarele, reclamând că acestea au fost neglijate ani de zile.

”Aceasta este o cerinţă foarte mare a sucevenilor. Sunt foarte multe solicitări către primărie de modernizare a unor alei foarte importante şi circulate care nu au fost reabilitate de foarte mult timp. S-a reabilitat aleea ce duce din strada Universităţii către strada Leca Morariu pe lângă Școala de Arte, o alee foarte circulată. O altă alee foarte importantă din centrul Sucevei, cea care duce către fosta clădire a Șomajului, a fost finalizată la începutul acestei luni. Este important pentru că foarte mulţi cetăţeni au treabă la Agenţia de Prestaţii Sociale şi la Şomaj”, a spus Harșovschi.

El a precizat că în prezent se lucrează la modernizarea unei alei foarte importante, și anume aleea comercianţilor din Piaţa Mică. ”Este o lucrare foarte amplă, de peste 1.000 de metri pătraţi care vor fi pavaţi. S-a găsit și soluţia tehnică de a se face pantă dinspre magazine spre mijlocul aleii, unde va fi o rigolă pentru colectarea apei. Lucrarea va fi terminată spre finalul lunii august. Totodată, analizăm ca în perioada următoare să reabilităm o zonă din centrul Sucevei din staţia 22 Decembrie, care este încă cu pământ și pietriș. Dacă vrem să mergem pe lângă Colegiul de Artă spre Centru dăm de pământ şi pietriş și va trebui să reabilităm  zona total pentru ca traficul pietonal să fie bun. Facem aceste eforturi împreună cu echipa noului PNL, condusă de Ioan Balan, alături de care se află și viceprimarul Ovidiu Doroftei”, a încheiat Lucian Harșovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viceprimarul Harșovschi îi asigură pe suceveni că traficul pietonal va fi modernizat.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Viceprimarul Harșovschi îi asigură pe suceveni că traficul pietonal va fi modernizat3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei