Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iul 2015 - Anul XX, nr. 163 (5975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragedie

Goana nebună pe o motocicletă a băgat în pământ doi tineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri care au dat dovadă de mult teribilism au sfârşit tragic într-un accident de motocicletă care a avut în prim plan viteza excesivă. O goană nebună, în noapte, în  urma căreia un minor în vârstă de 16 ani şi un tânăr de 23 de ani s-au zdrobit pur şi simplu de copaci.

Tragedia s-a produs ieri dimineaţă, în jurul orei 3.50, pe DN 2H, pe raza oraşului Milişăuţi, în zona gării din localitate.

 

Traseul mortal al motocicletei scăpate de sub control

Din datele de anchetă ale poliţiei rezultă că motocicleta era condusă de minorul în vârstă de 16 ani, Abel C., din Horodnic de Sus. Pasager, în spate, era Vasile M., în vârstă de 23 de ani, din comuna Marginea.

Minorul conducea o motocicletă Suzuki neînmatriculată, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Motocicleta a ajuns pe contrasens şi a părăsit carosabilul, într-o zonă în care se aflau mai mulţi arbori. Motocicleta nu s-a oprit aici, trecând peste un drum comunal, lovind un gard pe care l-a distrus şi apoi s-a oprit un copac. Personalul medical i-a găsit pe cei doi tineri la distanţă mare unul de altul. Tânărul de 23 de ani se lovise de un copac imediat după ce motocicleta a părăsit carosabilul, în timp ce minorul a rămas pe motor până la impactul cu gardul şi ultimul copac. Ambii aveau căşti de protecţie, însă asta nu i-a ajutat.

 

Minorul care conducea motocicleta avea două dosare penale pentru conducere fără permis

Personalul medical ajuns la faţa locului a constatat că ambii erau decedaţi.

Foarte probabil au suferit leziuni interne multiple care au dus imediat la deces, însă aceste detalii, care oricum nu prea mai contează, urmează a fi stabilite în urma autopsiilor.

Având în vedere modul în care s-a produs accidentul şi unde a ajuns motocicleta faţă de drumul naţional, cauza este cât se poate de clară: viteza excesivă.

După ce au efectuat verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că minorul de 16 ani care conducea motocicleta avea la activ două dosare penale pentru fapte similare, de conducere fără permis.Aşadar, din păcate, teribilismul excesiv i-a fost în cele din urmă fatal minorului.

 

Multe tragedii pe două roţi

O scurtă analiză pe ultimele luni arată că cinci suceveni au murit în accidente rutiere în timp ce se deplasau pe motociclete sau mopede. Mulţi alţii au fost răniţi în accidente de acelaşi gen.

Trei dintre cei cinci morţi se deplasau pe motociclete. Şirul tragediilor a început la sfârşitul lunii aprilie, când un tânăr în vârstă de 33 de ani, care conducea o motocicletă Kawasaki, a fost accidentat mortal într-o intersecţie din Fălticeni, de un conducător auto care nu i-a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut în locul în care a mai murit un tânăr motociclist, într-un alt accident. 

Mai recent, la începutul lunii iulie, un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Hunedoara, care venise la Suceava la o întrunire a motocicliştilor, a pătruns pe contrasens în timp ce se deplasa pe DJ 175, la Breaza, lovindu-se violent de un autoturism. În urma impactului, motociclistul a decedat, în timp ce prietena sa, aflată în spatele său, în şa, a fost rănită grav.

Tot la începutul acestei luni, un tânăr din municipiul Rădăuţi, ofiţer de armată, a fost victima unui accident mortal după ce a intrat cu motocicleta într-un tractor. Accidentul s-a petrecut pe E 85, în apropiere de Focşani, iar din primele date de anchetă a rezultat că motociclistul nu a fost vinovat, şoferul tractorului schimbând direcţia de mers fără a se asigura şi intrând în faţa motocicletei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Goana nebună pe o motocicletă a băgat în pământ doi tineri.
 Vizualizări articol: 7595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Goana nebună pe o motocicletă a băgat în pământ doi tineri5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "cica" viata este un ecosistem trimis de
(17 iul 2015, 20:01:25
Natura , ca si viatza isi are chichitele si reglajele ei. Pe cine mai intereseaza ca erau tineri si voiau sa isi arate "tineretea". E lege , atunci cand decizi sa ai de a face cu MOTOCICLETELE esti trecut in baza de date a celor care DONEAZA ORGANE.
2.   Lege aiurea trimis de
(18 iul 2015, 01:53:08
Daca mai avea la activ doua dosare penale, de ce era in libertate minorul inconstient ?? Aici sunt responsabili cei care fac legi blande.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei