Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2015 - Anul XX, nr. 152 (5964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Restricţii

Străzi închise complet astăzi în municipiul Suceava, din cauza asfaltării bulevardului George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Turnarea ultimului strat de asfalt pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava a atras după sine o serie de restricţii de circulaţie atât pe această arteră rutieră, cât şi pe străzile adiacente.

Inginerul Laurenţiu Țăran, reprezentantul firmei Autotehnorom, care asfaltează împreună cu firma Victor Construct în Suceava, ne-a declarat că în cursul zilei de astăzi vor fi închise pentru 3-4 ore şi deschise succesiv străzile cu ieşire pe partea stângă a bulevardul George Enescu, dinspre Lidl spre Catedrală. Pentru locatarii blocurilor din zona Nordic, accesul auto se va face prin curtea Liceului Sportiv. Inginerul Țăran estimează că strada care vine de la blocurile noi din zona Nordic până în bulevardul George Enescu va fi închisă în jurul orei 14.00.

Ieri, când s-a turnat stratul de uzură pe sensul de mers de pe partea dreaptă dinspre Lidl spre Catedrală, s-a recurs la acelaşi procedeu, ultima stradă închisă fiind Universităţii, de la ora 16.00 la 19.30. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat pe străzile paralele care fac legătura dintre bulevardele 1 Mai şi George Enescu.

Asfaltarea bulevardului George Enescu s-a făcut cu aşternerea de benzi de compozit, cu rol antifisură, adică de împiedicare a transmiterii fisurilor de jos în sus, spre ultimul strat de asfalt.

Ieri s-a finalizat turnarea stratului de uzură pe un sens, de la Lidl până la noul sens giratoriu de la Catedrală, astăzi, până la ora 21.00, se va încheia asfaltarea pe al doilea sens. Potrivit inginerului Laurenţiu Țăran, nu au mai fost probleme cu diferenţele de nivel în zona capacelor de canal, aşa cum s-a întâmplat pe străzile Cuza Vodă şi Universităţii. ”De data asta a ieşit foarte bine”, a afirmat reprezentantul firmei de construcţii.

Duminică se va putea circula pe bulevardul proaspăt reabilitat, fără nici o restricţie. În ciuda faptului că străzile care au preluat traficul rutier de pe George Enescu au fost ieri mai aglomerate, nu s-au înregistrat nici un fel de incidente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzi închise complet astăzi în municipiul Suceava, din cauza asfaltării bulevardului George Enescu.
 Vizualizări articol: 2789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Străzi închise complet astăzi în municipiul Suceava, din cauza asfaltării bulevardului George Enescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei