Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iul 2015 - Anul XX, nr. 151 (5963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sentinţă

Trei ani şi jumătate de închisoare pentru un hoţ prins cu focuri de armă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat acuzat că a furat cablu din reţeaua de transport CFR de pe Magistrala 500, Suceava – Bucureşti, în zona Dolhasca, prins în martie 2013 după o urmărire cu focuri de armă trase de poliţişti, a fost săltat de oamenii legii în urmă cu două zile şi trimis la penitenciar.

Ionel Borza, în vârstă de 40 de ani, din Dolhasca, va executa trei ani şi jumătate de închisoare, fiind condamnat de Judecătoria Fălticeni, sentinţa rămânând definitivă pe 30 iunie a.c.

„În urma măsurilor întreprinse la 01.07. a.c.,  cel în cauză  a fost identificat, reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În acelaşi dosar, au fost judecaţi şi doi fraţi de-ai lui Ionel Borza, respectiv Mihai Borza, în vârstă de 26 de ani, şi Neculai Borza, de 24 de ani, care au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare, însă cu suspendare.

Cei trei au fost prinşi în flagrant, în martie 2013, de lucrători ai Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Dolhasca şi colegi de la Poliţia oraşului Dolhasca, în timp ce tăiau cablu din reţeaua CFR, pe raza localităţii. Până când poliţiştii au ajuns în zonă, cei trei au dezgropat și secționat cablu pe o distanță de aproximativ 30 de metri.

Cei trei au încercat să-şi piardă urma, unul dintre ei reuşind să dispară şi fiind prins ceva mai târziu.

„Pentru reținerea acestora s-a folosit armamentul din dotare, fiind executate două focuri în plan vertical și reușindu-se imobilizarea a doi dintre suspecți”, transmiteau la vremea respectivă reprezentanţii poliţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei ani şi jumătate de închisoare pentru un hoţ prins cu focuri de armă.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei ani şi jumătate de închisoare pentru un hoţ prins cu focuri de armă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață de coarne (rețetă dintr-un caiet vechi) Nu sunt curioasă din fire. Cel puţin, nu într-atât de curioasă, încât să-mi bag nasul prin oalele tuturor. (Nu de alta, dar mai am nevoie de el!) Însă aşa de tare mirosea a dulceaţă pe holul blocului în care... Citeşte