Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mar 2014 - Anul XIX, nr. 49 (5558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

În paşi de dans

Petrecerea de mărţişor a pensionarilor CFR, o tradiţie de 14 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pensionarii CFR au petrecut ieri, înainte de intrarea în Postul Paştelui. Petrecerea a fost organizată de inimosul Vasile Palaghiu, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor CFR Suceava, iar participanţii au umplut sala unde a avut loc evenimentul. Aproape 150 de oameni s-au distrat şi au uitat pentru câteva ore de grijile cotidiene, acordurile formaţiei Ambiental atrăgându-i pe participanţi pe ringul de dans.

Pensionarilor CFR li s-a adăugat şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, unul dintre oamenii fără de care această petrecere nu ar fi fost posibilă. De altfel, Vasile Palaghiu i-a mulţumit la scenă deschisă preşedintelui CJ Suceava, care a fost aplaudat de întreaga asistenţă.

În semn de mulţumire pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului, Cătălin Nechifor a primit un album cu fotografii de la petrecerile din anii anteriori.

„Important este să petrecem împreună câteva momente plăcute. Vă respect şi vă stimez pentru tot ceea ce aţi făcut şi vă promit că vă voi ajuta ori de câte ori se va putea”, le-a spus Cătălin Nechifor oamenilor prezenţi în sală.

Potrivit obiceiului din Bucovina, şeful CJ Suceava a primit şi un mărţişor din partea unei pensionare CFR, iar o altă femeie a citit câteva versuri.

La eveniment a participat şi un ceferist în activitate, Neculai Bosancu, director al Centrului de Întreţinere şi Reparaţii Vagoane din cadrul Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă din România.

Startul petrecerii l-a dat Vasile Palaghiu, care le-a transmis doamnelor din sală un mărţişor în versuri: „Să fiţi ca floarea între flori / Sărutate de mii de ori”.

„Este pentru al 14-lea an consecutiv când organizăm această petrecere de mărţişor şi sper să o putem permanentiza. A devenit deja o tradiţie să ne întâlnim la început de martie, cum tot o tradiţie este şi sprijinul pe care-l primim constant din partea Organizaţiei Judeţene a PSD şi a domnului Cătălin Nechifor, ocazie cu care vreau să le transmit şi mulţumirile noastre”, a declarat Vasile Palaghiu, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor CFR din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrecerea de mărţişor a pensionarilor CFR, o tradiţie de 14 ani.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Petrecerea de mărţişor a pensionarilor CFR, o tradiţie de 14 ani5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei