Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 ian 2014 - Anul XIX, nr. 17 (5526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incorigibil

Un tânăr eliberat cu un rest de pedeapsă de 869 de zile, trimis în judecată pentru furt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni, eliberat din penitenciar pe 2 octombrie 2013 cu un rest de pedeapsă de 869 de zile, rămas de la o condamnare pentru tâlhărie, viol şi violare de domiciliu, faptă comisă asupra unei bătrâne de 82 de ani, a fost trimis, ieri, în judecată, într-un nou dosar, de această dată fiind vorba de un furt.

Inculpatul, Ilie Daniel Eminovici, aflat în arest preventiv, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru un furt comis în noaptea de Revelion. Pe 1 ianuarie 2014, la ora 6.30, un echipaj de la Secţia de Poliţie Burdujeni l-a prins pe Eminovici, care avea asupra sa o sacoşă cu 21 de pachete de ţigări, o sticlă de alcool, pliculeţe de cafea şi suma de 76 de lei, bunuri care fuseseră furate cu puţin timp înainte dintr-un bar.

Chiar dacă acest furt a fost unul mărunt, Eminovici a fost imediat arestat preventiv, în condiţiile în care era eliberat condiţionat, cu acel rest de pedeapsă mare, de 869 de zile.

Conform anchetei poliţiei, în februarie 2009, acelaşi Eminovici a intrat în casa unei bătrâne de 82 de ani, din Dumbrăveni, care locuia singură, o obligat-o să întreţină raport sexual, după care i-a luat banii din casă.

La vremea respectivă victima a mărturisit că s-a trezit dintr-o dată în pat cu un necunoscut, care i-a intrat în casă pe un geam. Respectivul a ameninţat-o cu moartea şi a violat-o pe bătrână, după care i-a cerut toţi banii din casă, aproximativ 200 de lei.

La data comiterii acestei fapte, Eminovici era căsătorit şi avea un bebeluş în vârstă de 3 luni de zile. 

Imediat după comiterea faptei, tânărul a fost arestat preventiv. Ulterior avea să fie condamnat definitiv la o pedeapsă de şapte ani de închisoare. El a rămas în arest până pe 2 octombrie 2013, când a fost eliberat condiţionat, cu restul de pedeapsă de 869 de zile.

De precizat că şi în 2009, la data comiteri violului, tânărul era deja recidivist. El mai are în cazier o condamnare pentru vătămare corporală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr eliberat cu un rest de pedeapsă de 869 de zile, trimis în judecată pentru furt.
 Vizualizări articol: 3540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Un tânăr eliberat cu un rest de pedeapsă de 869 de zile, trimis în judecată pentru furt5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei