Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 15 (5222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În miez de noapte

Peste o sută de clienţi din Club Ranch, scoşi din local şi trimiși acasă de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O armată întreagă de polițiști le-a stricat distracția celor peste o sută de tineri care se aflau în noaptea de sâmbătă spre duminică în incinta Clubului Ranch din municipiul Suceava, petrecăreții fiind scoși afară din local şi trimiși acasă.

O parte dintre ei au fost percheziţionaţi, iar oamenii legii au controlat tot clubul, pentru a verifica dacă sunt plicuri cu etnobotanice, substanţe interzise ori arme albe aruncate printre scaune şi mese.

Motivul pentru care polițiștii au scos toate persoanele din clubul situat în zona din spatele stadionului Areni a fost acela că programul de funcționare la Ranch era până la ora 24.00, ori la ora descinderii oamenilor legii (în jur de 1.00) clubul era plin.

În urma scandalurilor care au avut loc în ultimii ani la Ranch, culminând cu înjunghierea în gât, în septembrie 2012, a unui handbalist de la echipa de juniori a Liceului cu Program Sportiv, autoritățile locale au limitat programul clubului până la ora 24.00.

Tot anul trecut, în a doua zi de Paşte, a mai avut loc o încăierare între mai mulţi tineri, în urma căreia unul dintre ei a fost victima unei tentative de omor, fiind înjunghiat de două ori de un recidivist periculos.

Poliţiştii nu au plecat de la Ranch decât după ce s-au asigurat că nu mai e nici un petrecăreţ în local şi că nu va mai fi nici o activitate acolo, în acea noapte.

 

Şapte razii în cluburi şi discoteci, peste 300 de persoane legitimate

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, nu numai Club Ranch a fost controlat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Au fost în total șapte razii în cluburi şi discoteci din municipiul Suceava, fiind efectuate verificări şi în localități din mediul rural din comunele limitrofe.

La acţiune au participat nu mai puţin de 115 poliţişti din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, poliţişti rutieri şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava.

„Acțiunile au avut ca obiectiv descurajarea comportamentelor de tip delictual şi impunerea şi menținerea climatului de ordine şi liniște publică în incinta şi în zona cluburilor şi discotecilor”, se arată în comunicatul poliției.

În cadrul raziilor au fost legitimate peste 300 de persoane.

Pe lângă controalele propriu-zise, s-au efectuat filtre în trafic, pe căile de acces spre cluburile din municipiu, ocazie cu care poliţiştii rutieri au constatat două infracțiuni la regimul rutier, au reţinut patru permise de conducere, au retras două certificate de înmatriculare şi au aplicat nu mai puţin de 80 de sancţiuni contravenţionale.

„În urma activităţilor cu efective sporite desfăşurate de poliţişti nu a fost înregistrată nici o faptă cu violenţă sau faptă de natură penală în incinta cluburilor şi discotecilor sau în zona acestora, fiind asigurat climatul de normalitate publică”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de clienţi din Club Ranch, scoşi din local şi trimiși acasă de poliţie.
 Vizualizări articol: 4608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Peste o sută de clienţi din Club Ranch, scoşi din local şi trimiși acasă de poliţie5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(21 ian 2013, 15:13:19
Acum ma pregatesc sa scriu cateva "versuri".
Mai intai trebuie sa-mi iau pastilele. Stiu ca abia asteptati sa cititi ineptiile mele, asa ca voi fi rapid.
2.   Da trimis de
(21 ian 2013, 16:04:28
de ce nu se procedeaza similar si cu padrino,oscar ....etc ?in celelalte localur nu au fost gloante batai sabaii?scuze am uitat sa precizez cine sunt administratorii respectivi
2.1  RE: Da trimis de
(21 ian 2013, 19:16:09
Uita-te la poze ca sunt din Padrino...happy
3.   Razii... trimis de
(21 ian 2013, 17:41:55
Raziile au ca scop directionarea consumatorilor spre O.W.,unde patron e beizadeaua grohakului...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei