Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2011 - Anul XVI, nr. 257 (4855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Incendiu

Baracă pentru cazarea muncitorilor, făcută scrum de un reşou uitat în priză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O baracă de pe strada Traian Vuia din municipiului Suceava, destinată pentru cazarea muncitorilor societăţii de construcţii SC CF Colas, a ars aproape în întregime ieri după-amiază, în urma unui incendiu izbucnit de la un reşou uitat în priză.

Flăcările au fost foarte aproape să se extindă la mai multe camioane ale societăţii, care se aflau la o distanţă mică de baraca înghiţită de flăcări. Un alt pericol a fost că în baracă erau mai multe butelii folosite pentru gătit, butelii care au fost scoase însă la timp de pompieri.

Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului nu se afla nici o persoană în  baraca compartimentată în şapte dormitoare şi o sală de duşuri.

Incendiul a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în jurul orei 12:45, la faţa locului fiind trimise nu mai puţin de patru autospeciale de pompieri. Flăcările aveau câţiva metri înălţime, norul de fum putând fi observat de la depărtare.

Cadrele ISU Suceava au reuşit să lichideze incendiul în aproximativ trei ore.

„Au ars baraca, construită din lemn, cu învelitoare din ondulină de carton tratat, cu o suprafaţa de aproximativ 250 metri pătraţi, care era compartimentată în şapte dormitoare şi o sală de duşuri, bunuri electrocasnice, saltele, lenjerii şi mobilier”, se arată într-un comunicat al ISU  Suceava.

Pompierii au salvat mai multe magazii de materiale, un grup electrogen şi maşinile din parcul auto al societăţii de construcţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baracă pentru cazarea muncitorilor, făcută scrum de un reşou uitat în priză.
 Vizualizări articol: 1478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baracă pentru cazarea muncitorilor, făcută scrum de un reşou uitat în priză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cazare Muncitori trimis de
( 8 ian 2013, 15:21:15
Astfel de accidente au loc datorita nepasarii din administratia firmelor de constructii. Daca i-ar fi cazat in complexele de camine destinate cazarii muncitorilor, mai mult ca sigur nu s-ar fi intamplat aceasta tragedie. Este posibil ca in lipsa unor conditii umane (gen... caldura), omul si-a riscat viata folosind improvizatii, si a platit scump. Administrare-cantine.ro poate fi alternativa acestor baraci si chiar poate salva viata muncitorilor constructori

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei