Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2011 - Anul XVI, nr. 257 (4855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Muscoiul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se ştie la ce bâzâie musca. Doar un anume muscoi bâzâie la el însuşi. Cel mai tare manager (în gură!), cel mai priceput ziarist (mai ales când îşi şterge hoţeşte postările de pe Facebook, pentru a se da apoi dăştept post factum – a fost dat în fapt de cei de la gsp!) a depăşit graniţa ridicolului, joacă acum în fazele superioare, calificându-se la greţos. Acest om a scuipat când a plecat de la Steaua, a venit înapoi şi a lustruit, iar acum, după ultima debarcare, nu se poate abţine să expectoreze iarăşi. O minimă decenţă i-ar impune unui om cu adevărat inteligent să evite subiectul Steaua, ca unul dintre părtaşii la situaţia actuală. N-or fi inocenţi cei rămaşi, dar dacă ei au bube, Meme este însăşi pecinginea!

Cum poate cineva care mai are un dram de suflet în el să-l atace pe Narcis Răducan pe motiv că a participat la o cursă atletică organizată în scop de binefacere, când ştie că fiul cel mic al acestuia are mari probleme de sănătate?! Cred că fiecare dintre noi poate să înţeleagă că oamenii care trec prin astfel de situaţii sunt mai sensibili la acţiunile caritabile. Ei bine, acest Stoica M. n-a putut. Bravo, domnu’ semizeu, să ştii că dacă Narcis nu alerga în cursa aia, Steaua era pe val! Partea bună a fost replica lui Narcis, care m-a uns la suflet. Fiind un tip absolut decent în ceea ce face şi declară, acesta a spus că a preferat să participe la o competiţie cu scop caritabil, decât să bată oameni pe la nunţi... Nici că mai trebuia vreun cuvânt în plus.

O legătură cu cele de mai sus, însă doar în zona caracterului, o are Marian Iancu. Acest vechi partener de dialog scabros cu Meme (posibil ca amândoi să fi avut dreptate în cele ce-şi adresau, între ei se recunosc cel mai bine!) încearcă să se dea nufăr de când încep să crească şansele lui Mititelu de a-i şifona pe federali şi lepefişti. Să-ţi fie ruşine, Mircea Sandu, uite ce echipă ai retrogradat, perora Iancu după victoria lui Poli din cupă. Să nu amestecăm lucrurile, situaţiile nu se compară: Iancu a făcut apel la suprema instanţă sportivă internaţională, TAS, care cu alte ocazii i-a făcut dreptate, dar care de data asta a menţinut decizia de retrogradare. Deci ingineriile lui Iancu au retrogradat Poli, nu altcineva!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muscoiul.
 Vizualizări articol: 2207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Muscoiul5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei