Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 aug 2009 - Anul XIV, nr. 194 (4180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preţul corect

CJ Suceava pune la bătaie peste 50.000 de euro pentru cinci marcaje de intrare în judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a scos la licitaţie, pe SEAP, contractul de realizare a cinci marcaje de intrare în judeţ, la o valoare estimată a contractului de 210.084,03 lei fără TVA (circa 50.000 de euro). Potrivit anunţului postat marţi seara pe site-ul de licitaţii electronice, CJ vrea să contracteze proiectarea şi execuţia a cinci obiective de investiţie similare „Semnal de intrare în judeţul Suceava - Poartă Bucovineană", la intrările Siret, pe E 85, dinspre Ucraina, Broşteni, pe DN 17 B, şi Boroaia, pe DN 15 C, dinspre judeţul Neamţ, Poiana Stampei, pe DN 17, dinspre judeţul Bistriţa şi Dumbrăveni, pe DN 29, dinspre judeţul Botoşani. În acelaşi anunţ se mai precizează că acest contract are ca scop „realizarea serviciilor de proiectare şi de execuţie a lucrărilor la un număr de şase bucăţi obiectiv de investiţie „SEMNAL DE INTRARE ÎN JUDEŢUL SUCEAVA – POARTĂ BUCOVINEANĂ”.
Consiliul Judeţean vrea „un tip de semnal reprezentativ şi unic în toate locaţiile”, cu o înălţime de 6 metri de la sol, amplasat pe un soclu din beton, cu două feţe. Structura de rezistenţă va fi din lemn de pin sau molid, uscat şi sănătos, tratat împotriva atacului biologic şi împotriva factorilor atmosferici, tratat de eventualele noduri şi suprafeţe neregulate, finisat cu baiţuri rezistente la ultraviolete, astfel încât aspectul să nu se modifice în timp şi cu finisaj de culoare brună.

 

Finanţarea marcajelor este din bugetul judeţului

Textul va fi „JUDEŢUL SUCEAVA” la intrarea în judeţ şi „DRUM BUN” la ieşire.
Acolo unde există reţea electrică în apropierea amplasamentului, respectiv în localităţile Siret, Broşteni, Dumbrăveni şi Poiana Stampei, stema judeţului şi textul de pe panou trebuie să fie iluminate. De asemenea, materialul din care se confecţionează stema judeţului şi literele volumetrice trebuie să fie rezistente la ultraviolete, intemperii şi alte agresiuni externe.
Data limită pentru depunerea ofertelor este 3 septembrie 2009, ora 8.30 şi în aceeaşi zi, la ora 10.00, se deschid ofertele. Sursa de finanţare pentru realizarea acestor obiective de investiţii este bugetul propriu al CJ.
Reamintim că, în urmă cu câteva zile, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că a renunţat la ideea de a amplasa la intrările în judeţ porţi bucovinene după modelul celei de la Drăguşeni, în favoarea unor marcaje mai simple.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava pune la bătaie peste 50.000 de euro pentru cinci marcaje de intrare în judeţ.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
CJ Suceava pune la bătaie peste 50.000 de euro pentru cinci marcaje de intrare în judeţ2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei