Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 44 (8573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Miza, inhibitor al spectacolului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-au încheiat meciurile tur din optimile Ligii Campionilor, iar sărăcia de goluri confirmă cam prea devreme faptul că a apărut miza. Chiar și în această fază incipientă a dublelor eliminatorii, în care se mai strecoară câțiva veleitari, cluburile grele își văd interesul. În afară de meciul cel mai dezechilibrat, acela dintre Copenhaga și City, de săptămâna trecută, scor 1-3, toate celelalte meciuri au fost din categoria ”sub 2,5 goluri”. Cel mai jalnic, cred că pot spune așa, a fost meciul de la Milano, dintre Inter și Atletico, și nu din vina italienilor. Aceștia au înscris un singur gol, poate norocos, dar venit cumva în compensație după ce au ratat alte câteva ocazii clare. În schimb, oamenii lui Simeone au rămas nu numai fără gol, ci și fără șut pe poartă! Desigur, madrilenii pot schimba partitura la retur, le stă în putință, dar oare Simeone o fi conștient că abordarea asta caducă nu-l va aduce iarăși aproape de trofeu? Tot cu frâna de mână trasă a jucat și Arsenalul la Porto, numai că a fost pedepsită aproape la ultima fază de brazilianul Galeno. Astfel, datele problemei se schimbă puțin în perspectiva meciului retur, dar calitatea ofensivă a tunarilor sper că compenseze. Dar și dacă nu, se pot dedica în Premier League, acolo unde contracandidatele la titlu mențin deocamdată strocul , atât City, cât și Liverpool câștigându-și meciurile programate la mijlocul săptămânii. Dintre aceste trei echipe engleze, Arsenal mi se pare cea mai expusă în lupta pe două fronturi, căci City are și lot, și experiența necesară, iar Liverpool poate prioritiza campionatul, având în vedere că joacă în Liga Europa. În fine, au mai fost două rezultate de 1-1 care lasă deschisă lupta pentru calificarea în sferturi. Și PSV, dar și Napoli vor avea șansele lor la Dortmund și respectiv Barcelona. Interesant, în timp ce PSV domină copios campionatul din Olanda, Dortmund tremură pentru ultimul loc de Liga Campionilor. Dintre ele se va alege un adversar dorit de multă lume în sferturi. Celălalt meci mi se pare cel mai interesant din această fază, deși Barcelona pare avantajată de rezultatul parțial. Totuși, catalanii au o fragilitate defensivă care nu le permite clipe de liniște. Trebuie să dea multe, că de înhățat, înhață.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miza, inhibitor al spectacolului.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Miza, inhibitor al spectacolului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei