Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 117 (8341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Oarecum normal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-au încheiat două din cele câteva semicampionate (adică turneele agramat numite play-off şi play-out, dar nu mai insist şi acum pe ideea asta) în urma cărora am aflat cine se cară direct în liga secundă, cine a promovat direct în Superliga şi cine urmează să susţină barajele de menţinere în prima ligă sau de promovare din B în dauna celor din "elita" care ar pierde aceleaşi meciuri de baraj. Dacă ierarhiile au suferit schimbări pe parcursul acestor turnee, ultima etapă, cea care ar fi putut aduce marile surprize şi implicit alte schimbări în clasament, a fost una perfect normală, în care favoritele şi-au onorat statutul, iar outsider-ele n-au mai reuşit răsturnări de senzaţie. Astfel, Oţelul Galaţi, care şi-a ţinut fanii în tensiune vreo 4 etape, de pe când era aproape promovată direct, a reuşit acest lucru abia ieri, şi nici acum foarte convingător, câştigând greu, cu 1-0, un meci cu o echipă, Unirea Dej, despre care nici la ora terminării meciului nu se ştia dacă are totuşi drept de promovare sau nu! Balamucul acesta specific românesc o are în vârf pe eternaşi fascinanta echipăa Armatei Române, Steaua, care după locul în clasament ar fi putut merge directîn Superligă, dar după legislaţia sportivă şi economică a României şi a UE, nici nu are ce căuta, fiindcă NATO nu se ocupă de fotbal profesionist, ci de rachete, avioane, tancuri şi război. Aşadar, Iaşi şi Galaţi promovează direct, pentru celelalte 2 locuri de Superligăurmând să dispute meciuri de baraj Dinamo cu Argeșul şi Gloria Buzău cu UTA. Atât cât am înţeles eu din fotbalul ăsta de neînţeles, favorite mi se par Dinamo (cu un parcurs bun în ultima parte şi cu un joc spectaculos şi avântat) în faţa unui FC Argeş insipid şi adesea letargic, şi UTA, între ea şi Gloria Buzău fiind o distanţă vizibilă fără vreun efort. Vreţi şi o concluzie? Singura corectă mi se pare: bine că se termină!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oarecum normal.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Oarecum normal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei