Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 46 (8270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Naţie fără leac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aţi ghicit! Despre noi e vorba în titlu. Ba mai am şi bănuiala că aţi intuit şi despre ce am de gând să comentez aici: despre dublafinalizatăcu cel mai normal eşec, aceea dintre CFR Cluj, o anomalie devenită campioanăşi cumva chiar simbol al impotenței fotbalistice româneşti la nivel de club, şi Lazio Roma, o echipă evident din eşalonul doi al fotbalului italienesc, întrucât primul nivel este ocupat, probabil pe veci, de Inter, Milan şi Juventus. Ia spuneţi-mi, vă vine să alăturaţi acestei triplete şi numele Lazio? Dacă da, ori aveţi rude în echipă, ori vă pricepeţi doar la snooker. Şi atunci cum mă-sa se explică faptul că nici nu ne eliminase bine această echipă de mâna a doua, că s-au şi pornit odele, elogiile şi laudele de-a dreptul deșănțate, venite atât din zona participanţilor la panarama de pe gazon (ceea ce nu ne miră, întucât dacă ei nu se autolaudă, doar n-am s-o fac eu, care nu dau doi bani pe înfrângerile "demne", ptiu!, fi-v-ar demnitatea de loseri!), cât şi din cea a comentatorilor TV, care, chiar dacă printre ei sunt şi foşti fotbalişti, parcă te-ai aştepta măcar la o poziţie lucidă, dacă nu de-a dreptul critică. Aşadar, fotbalişti, antrenor, preşedinte (fostul arbitru, după care, ferit-a Domnul!, nu s-a strigat niciodată "Ho-ții!") şi comentatori TV mi-au mâncat sănătatea cu ce mare joc au văzut, cu ce înfrângere demnă ne-a binecuvântat Dumnezeu, ce fotbalişti de mare rafinament şi calitate bântuie prin inima Ardealului şi ce mare chestie e că prima dată în 5 ani n-am mai luat-o soră cu moartea în grupe, ci ne-am cărat (demn, 'ai!?) la prima ieşire pe iarbaproaspătă, de primăvară. Aş vrea să-mi răspundă pe înţelesul meu măcar vreunul din pupincuriştii ăştia toţi, ce mă-sa joc de mare rafinament şi ce fotbal hipergalactic o fi ăla în care timp de 180 de minute nu reuşeşti s-o dai măcar o dată în aţe! Ori or fi cu toţii fanii clovnului Petrescu! Ăla care se miră de când s-a trezit antrenor că uneori nu te califici, deşi după ce 0-0 genial ai produs, cu siguranţă că ai fi meritat!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Naţie fără leac.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Naţie fără leac3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei