Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 35 (7952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Oare ce repere au!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Titlul de azi poate fi "tradus" şi în româna simplă, după vorbă, după port, chiar în varianta moromeţiană: pe ce se bazează!? Cum, cine? Banda care parazitează în acestezile grupul de băieţi care în mod fraudulos se prezintă drept o echipă de fotbal, ambii termeni fiind complet impropriu utilizaţi: ei nu sunt nicidecum o echipă, la fiecare nouă apariţie lăsând impresia că atunci se văd pentru întâia oară, iar cu fotbalul, o imensă majoritate din rândurile lor pare a nu avea absolut nimic de a face. Statutul actual al grupului infracţional cândva aflat sub protecţia Miliţiei este acela de grupare în insolvenţă, cumva şi sub control judiciar, nu pot detalia, întrucât habar n-am. N-am avut societăţi comerciale, deci nu mă pricep. La fotbal însă sigur mă pricep: l-am jucat în iarbă vreo 11 ani, şi îl comentez de mai bine de alţi 30. Dar nici nu-i nevoie să te pricepi cine ştie cea-ţi da seama că totul acolo e anapoda, şi că fraudarea a ceea ce o mai fi rămas pe acolo, eventual ascuns în ceva conturi, continuă. Altfel nu se explică de ce ar fi trebuit să apară în peisajul de acolo un medic care s-a lăsat de meserie (şi de spăgile aferente, nu?) pentru a se ocupa de zeci de ani de condus cluburi de fotbal. Credeţi cumva că numitul Mureşan lucrează gratis acolo!? Nu, dragilor, ci are, cu toată insolvenţa ori falimentul, salariul mai mare decât oricare din fotbalişti! Dar dacă tot nu sunt bani, ce mă-sa cautăun neisprăvit caRăducioiu într-o funcţie administrativă, de unde debitează prostii mai mari decât cele tot ale lui de după plecarea în Italia de acum 32 de ani? Al treilea personaj: Stoican, cică antrenor. Eu zic că mai bine chiar i-ar antrena pe împiedicaţii ăia, aşa cum sunt ei, proşti grămadă, în loc să se pună şi el pe declarat, ca ăilalţi doi, că totu-i bine, că echipa nu va retrograda şi că la vară o să fie cald. De fapt, cred că e chiar aşa: mamă, ce cald o să fie în august, la ora 11 fix, când o să joace panarama asta de adunătură, că echipănu-i. Se vede cu ochiul liber. Dar ăştia trei, ce repere au de văd cu totul altceva decât restul omenirii?

 


În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oare ce repere au!?.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oare ce repere au!?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei