Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iul 2020 - Anul XXV, nr. 167 (7472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Logica noastră cea originală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă de pe când s-a dat stingerea în sportul mondial, implicit și în cel românesc, m-am tot gândit care va fi continuarea în momentul redeschiderii activității, întrucât vor izbucni frustrări, orgolii, pretenții, iar românul, indiferent de ce ar trebui făcut pentru calucrurile să iasă bine, are drept prioritate absolută împăcarea caprei cu varza. Mai exact, el vrea să împace toate caprele cu toate verzele, iar la urmă, dacă se poate, să se sărbătorească împăcarea generală la un mic, o bere și-o manea. Hai să ne ocupăm doar de fotbal. Spre deosebire de ce se petrece în bătătura noastră, există țăripe planetă, inclusiv ceacare deține titlul mondial, Franța, unde în momentul declarării pandemiei și al întreruperii activității, s-a tras linia finală, deși mai erau destule etape de jucat. Cine a avut de mârâit a mârâit, cinea avut de luat titlul și de intrat în cupele europene, de asemenea s-a știut încă de atunci. Pe la retrogradare au mai fost cârcoteli, înăbușite însă rapid. Și gata. Cei pe unde s-a mai jucat au înțeles din primul moment condițiile (cantonamente prelungite, practic până la final, testări repetate, izolare cât încape), astfel încât, cu excepția primelor două etape la nemți, nu au mai existat cazuri de echipe afectate de COVID-19. Nicăieri. La noi, după ce s-a produs prima ghidușie, tot în primele etape, nu doar cu o echipă, iată că tocmai când ne pregăteam să asistăm la finalul disputat, incandescent chiar, atât la vârf, cât și la subsol, hop!, mai dădu o dată carcalacul peste "câini" (adică aceiași care mai stătuseră și la început, atunci pe motiv de magazioner atins), astfel încât vor mai lua o pauză de vreo două etape, iar la răs-stra-reluare vor avea probabil și lotul diminuat, tocmai cu cei găsiți pozitiv. Între timp, am văzut la televizor un oficial de la Liga care făcea calcule d-alea șmechere, cum că bine că vom ști cine joacă în Europa (trebuie comunicate până pe 4 august), iar la retrogradare se poate juca... și după ce începe campionatul următor!!! Că nu ne fugărește nimeni. Să nu-ți vină să-i fugărești pe toți imbecilii din Federație și din Ligă?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Logica noastră cea originală.
 Vizualizări articol: 1423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Logica noastră cea originală5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei