Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iun 2020 - Anul XXV, nr. 146 (7451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Djokovid-19

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tocmai a fost anunțat oficial, Djokovic s-a procopsit cu coronavirusul. Poate din solidaritate cu oaspeții săi de la Adria Tour. După bulgarul Dimitrov, aparent cel mai afectat, după Coric și Troicki, plus alte persoane din staff-urile tehnice, iată-l și pe Nole pe răboj, laolaltă cu soția sa. Sârbul se apără pentru organizarea turneului în condiții cvasinormale prin faptul că a respectat restricțiile de la Belgrad. Superbia sârbilor, de care vorbeam la momentul respectiv, le-a făcut planul de infectări și la meciul de cupă dintre Partizan și Steaua Roșie. Dar Djokovic nu s-a mulțumit cu un turneu demonstrativ cu tribunele ticsite, la care singura deosebire față de un turneu pre-pandemie a fost scoaterea prosopului din fișa postului pentru copiii de mingi. Nu, a implicat invitații din circuit în meciuri de fotbal și de baschet, iar tichia de mărgăritar a reprezentat-o petrecerea nocturnă dintr-un club belgrădean, la care distanțarea socială era o înjurătură, unii jucători dansând la bustul gol! De bustibus...

Dincolo de problema medicală și de fireasca îngrijorare pentru nedorite complicații, e și o parte amuzantă, s-a găsit Nick Kyrgios să-i ia peste picior că au fost inconștienți. Cică să nu-l mai blameze lumea pentru chestiile catalogate ca iresponsabile sau stupide pe care le-a făcut de-a lungul timpului, fiindcă asta le întrece pe toate! Poate cineva să-l contrazică? Djokovic a vrut să fie sfidător, așa cum e uneori și pe teren, cu publicul sau cu adversarii, și a ieșit rău. Mai ales că trag și alții ponoasele. Sfidarea venise și declarativ, când exclusese faptul de a mai participa la turnee dacă asta se va condiționa de vaccinarea împotriva coronavirusului. De unde se vede că trebuie să limităm admirația la ce fac sportivii cu mâinile sau cu picioarele, nu să ne uităm și în gura lor. Ca să închei într-o notă ironică, aș lua întâmplarea ca pe o profeție: Djokovic are acum 17 turnee de Grand Slam, Djokovid-19 ne arată că Federer poate sta liniștit, se oprește înainte de 20! Așteptăm replica lui Nadal, no?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Djokovid-19.
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Djokovid-195.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei