Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 78 (7079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Gluma lui Isner

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce idee se poate desprinde după triumful lui Federer în turneul de Masters de la Miami? Că a fost în stilul Benjamin Button, filmul acela cu viața petrecută în sens invers, de la bătrânețe către copilărie, în sensul că meciul cel mai lejer a fost ultimul, iar cel mai greu primul! Oricum, în general când privești jocul lui Federer ai impresia că e din ce în ce mai tineresc. Așadar, moldoveanul Radu Albot l-a împins pe marele Roger până pe marginea prăpastiei. Cu primul set pierdut de elvețian (avea să rămână și singurul din turneu), acesta a avut nevoie de prelungiri pentru a și-l adjudeca pe următorul (7-5), apoi a mers umăr lângă umăr cu adversarul până la jumătatea decisivului, 3-3 cu minge de break pentru Radu. Îndrăznesc să speculez că Federer ar fi fost eliminat dacă pierdea mingea asta. Albot, un jucător de doar 1,75 metri, alerga ca un drac, dar optimizat, nu în stil maratonist, ci tăind unghiuri. La fel și serviciul său, suficient de puternic, dar mai ales variat, cu care își domina copios și neverosimil titratul adversar. Invers, la retur, Albot găsea imediat soluția, de exemplu atunci când Roger a câștigat de vreo două ori cu kick pe al doilea serviciu, imediat a ajustat poziția la primire, astfel încât mingea să nu-i mai sară de umăr. În fine, Federer a salvat acea minge de break, și-a scuipat în sân și dus a fost: de la 3-3 la 6-3! Apoi a trecut fără păs de Krajinovic, încă și mai ușor de Medvedev, cu care se angaja voluntar în raliuri lungi, inclusiv de rever, parcă pentru a se testa, câștigându-le și pe acestea. Pe Anderson cred că abia îl aștepta după acea eliminare de la Wimbledon cu 11-13 în decisiv, altfel nu-mi explic cum a deschis cu 6-0 în fața unui big-server! În semifinală, Șapovalov doar a contribuit la spectacol, a fost chiar simpatic când a cerut sprijinul publicului după o minge frumos jucată pe final, însă nu a reușit nicio clipă să pună soarta meciului în discuție.

Cât despre traseul spre finală al lui Isner, acesta nu a pierdut set, dar tot ce a câștigat s-a scris cu 7 în față: 9 tie-break-uri și un 7-5! Răspunsul lui Federer? După ”lăptăreasa” administrată lui Anderson, unui alt big-server i-a servit un ”băț” (6-1), iar apoi americanul s-a accidentat și a tras de el să onoreze meciul până la capăt. Interesant, Isner era câștigătorul de anul trecut, iar gluma sa de atunci s-a dovedit premonitorie: ”deci așa se simte Federer în fiecare săptămână...”!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gluma lui Isner.
 Vizualizări articol: 1414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Gluma lui Isner5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei