Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 sep 2014 - Anul XIX, nr. 214 (5723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Start ratat, sezon incert

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După reprezentaţia din Supercupa Spaniei, era clar că Atletico Madrid nu va mai putea merge pe aceeaşi linie a agresivităţii excesive. Oricum, nu în fiecare zi joci cu Real Madrid. Sâmbătă, însă, a fost una din acele zile. Ba încă pe Bernabeu. Cum stilul dur al lui Atletico ajunsese şi în Spania un caz, arbitrul a acordat din start cartonaşe echipei oaspete. A fost încă un semnal că jucătorii ambelor echipe trebuie să-şi vadă fiecare de joc. Şi şi-au văzut, cu mai mult sau mai puţin succes. Bref, Atletico a învins din nou, deşi forţa lor de joc a scăzut vizibil faţă de sezonul trecut. Cele trei puncte au venit şi cu o contribuţie a gazdelor. Acestea, în mult aşteptata lor formulă ofensivă completă, au fost incapabile să işte mai mult de două-trei ocazii de gol. Golul egalizator a fost meritul individual al lui Ronaldo, care i-a întins o capcană adversarului exact pe modelul tizului său, Ronaldo brazilianul. În rest, portughezul aproape că n-a beneficiat de mingi, ba chiar părea că rolul său a fost schimbat în acela de servant! După doi ani în care furnizorii săi de pase, Oezil şi Di Maria, au plecat succesiv, de fiecare dată spre nemulţumirea exprimată a lui Ronaldo, se pare că de data asta nimeni nu va ocupa integral locul vacant. Bale sau James Rodriguez sunt ceva mai centraţi pe ei, dar nu din egoism, ci pentru că ei aşa s-au afirmat, ca realizatori. Mai în spate, Modric şi Kroos au de făcut şi faza defensivă, aşa că gradul lor de libertate e limitat. Îşi vor permite să joace mai sus doar cu adversari mai slabi, dar ce te faci în meciurile care contează? Ceva îmi spune că, pentru Ronaldo, sezonul în care va împlini 30 de ani va fi cântecul de lebădă la Madrid. Merită atenţie şi fluierăturile la adresa lui Casillas, dar acestea au fost contracarate de aplauzele spectatorilor decenţi. Lui Casillas i se trage de la campionatul ratat din Brazilia, dar şi de la golurile multe încasate la San Sebastian. Deşi i se pot reproşa puţine lucruri concrete, el este cel care a impus standarde înalte, fiind ani de-a rândul salvatorul echipei. Însă acest fotbalist este de un profesionalism ireproşabil, aşa cum a dus un sezon ca rezervist, tot aşa va duce şi acest canon suplimentar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Start ratat, sezon incert.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Start ratat, sezon incert5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei