Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 dec 2009 - Anul XIV, nr. 295 (4281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Rămâne cum s-o stabili

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Exact la vreme pentru iernat, dacă nu de-a dreptul hibernat, s-a încheiat campionatul nostru cel echilibrat. Doar o mică obligaţie, pe cât de profesională, pe atât de nesuferită, le mai ţine în priză pe reprezentantele noastre în Europa. E drept că priza aia nu prea are curent, doar puţin şi alternativ pentru dinamometru. Dar dacă vor reuşi câinii vreo ispravă, presimt un entuziasm frate cu „minunea de la Liberec”. Asta în timp ce aceeaşi prezenţă în primăvara Europa League a fost percepută ca premiu de consolare de Unirea Urziceni. Deh, fiecare cu standardele pe care le-a impus!
În buza vacanţei, câteva scurte caracterizări şi vagi previziuni pentru fruntaşele în producţia internă. CFR Cluj a confirmat în parte previziunile estivale care o dădeau favorită pentru acestă ediţie. Asta teoretic, pentru că practic clujenii conduc plutonul doar pentru că au nasul mai lung. Fără nici o aluzie. Dar, dacă nu mai intervin schimbări precipitate la nivelul băncii tehnice, perspectivele de creştere sunt de luat în seamă. Fără nici o iluzie.
Iată că ciulinii nu aşteaptă primăvara ca să scoată capul! Cu un singur gol dacă era mai harnică, Unirea devenea mai cu moţ. Dacă nu se va dezmembra în iarna asta, şi-ar putea propune o reeditare, cu speranţa că de data asta patronul are datoriile achitate. Dar acest lucru este cu mult mai anevoios decât triumful prim, după Revoluţie doar Steaua reuşind să biseze. Apropo de Steaua actuală, orice riscant este pronostic, fie el şi despre trecut. Că este umăr la umăr cu CFR şi Unirea, se poate datora şi baftei unui antrenor care se străduieşte să-şi facă meseria în condiţii extreme.
Coborând o treaptă cu înălţimea de două puncte, le găsim pe Poli şi Rapid, iubindu-se la infint. Timişorenii au zbârcit-o iarăşi pe final, astfel că Moţul n-a mai fost în frunte. Sabău s-a lamentat toată săptămâna cu privire la atitudinea elevilor săi, dar dacă nu găseşti antidot la o boală diagnosticată, a cui o fi vina?! Iancu se lamentează pentru gafele lui Pantilimon, dar dacă speranţele au fost exagerat de mari, a cui o fi vina?! Rapidul merge încă din inerţie, cu sau fără antrenor, cu sau fără patron. Dar, în cele din urmă, se va opri în gara noastră mică.
Vasluiul? Ca şi Porumboiu, rămâne arbitru important. Braşovul? Rămâne destinaţie turistică scumpă. Dinamo? Rămâne de căruţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rămâne cum s-o stabili.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rămâne cum s-o stabili0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei