Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 135 (5342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţeta săptămânii:

Negrese cu brânză şi migdale

Un desert estival şi decadent, negresele se pot servi în bucăţi generoase cu îngheţată sau iaurt rece cu vanilie şi puţin sos de ciocolată călduţ.

Număr de porţii: 8

Ingrediente

pentru compoziţia de brânză:

125 de grame de brânză de vaci la temperatura camerei 
120 de grame de unt de migdale 
75 de grame de zahăr 
1 ou mare

 

pentru compoziţia de negresă: 

240 de grame de ciocolată neagră
120 de grame de unt 
300 de grame de zahăr
4 ouă mari
10 mililitri de esenţă de vanilie
125 de grame de făină 
125 de grame de făină de migdale (se poate inlocui cu făină normală)
50 de grame de cacao
un sfert de linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Cuptorul se încălzeşte la 175°C şi se unge cu unt o tavă de prăjituri (22x30 cm).

Într-un bol se bate brânza cu telul, se adaugă untul de migdale, zahărul, oul. Se omogenizează şi se lasă deoparte.

Untul şi ciocolata pentru negrese se topesc într-un bol pe baie de aburi, se lasă puţin la răcit, timp de câteva minute. Se adaugă zahărul, ouăle, vanilia se amestecă bine, apoi se adaugă făina, pudra de migdale, praful de cacao şi sarea.

Compoziţia de negresă se întinde în tavă, se pune deasupra compoziţia de brânză, cu ajutorul unei linguri. Cu ajutorul unei scobitori se formează valuri, astfel încât să se obţină un efect marmorat.

Se coace totul timp de 30 - 35 de minute, până când marginile prăjiturii se desprind de tavă. Se lasă la răcit şi apoi se taie în pătrate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Negrese cu brânză şi migdale.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Negrese cu brânză şi migdale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei