Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 94 (5301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prima TV încetează colaborarea cu jurnalista Cristina Ţopescu

 

Prima TV a anunţat, luni, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că încetează colaborarea cu jurnalista Cristina Ţopescu, după ce aceasta a anunţat că s-a înscris în PSD.

"Cristina Ţopescu a ales să se implice în viaţa politică şi să se dedice în totalitate proiectelor sociale pe care le-a susţinut până acum şi în calitate de jurnalist. Conducerea Prima TV respectă opţiunea Cristinei Ţopescu şi îi mulţumeşte pentru profesionalismul şi implicarea de care a dat dovadă în cei 12 ani de colaborare", se spune în comunicatul Prima TV.

La rândul său, Cristina Ţopescu mulţumeşte echipei de la Prima TV. "Ca om politic, nu voi face decât să continuu să susţin şi să lupt pentru cauze în care cred cu toată tăria şi în care m-am implicat până acum ca jurnalist", spune, în comunicat, Cristina Ţopescu.

La Prima TV, Cristina Ţopescu prezenta "Focus", principala emisiunie de ştiri a televiziunii, difuzată de luni până joi, de la ora 18:00. De asemenea, Cristina Ţopescu prezenta "Verde-n faţă", un talk-show despre problemele societăţii, difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00.

Reprezentanţii Prima TV au declarat, pentru MEDIAFAX, că ediţia de luni seară a emisiunii "Focus" va fi prezentată de Magda Vasiliu, care este, la rândul său, vedetă a Prima TV.

Jurnalista Cristina Ţopescu s-a înscris în PSD, anunţul fiind făcut, vineri, la Congresul partidului, de către preşedintele Organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb.

Din 2007, Prima TV face parte din grupul pan-european ProSiebenSat.1, care operează în România şi televiziunea Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM şi onefm.ro şi platforma de video sharing MyVideo.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima TV încetează colaborarea cu jurnalista Cristina Ţopescu.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prima TV încetează colaborarea cu jurnalista Cristina Ţopescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei