Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mar 2012 - Anul XVII, nr. 50 (4955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Mănâncă, roagă-te, iubeşte" - cea mai furată carte din reţeaua Diverta, în 2011

Volumul "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", de Elizabeth Gilbert, a fost cea mai furată carte din reţeaua Diverta, anul trecut, cu 49 de exemplare lipsă la inventarul grupului de librării, au declarat reprezentaţii companiei pentru MEDIAFAX.

Hoţii de cărţi au avut, de data aceasta, gusturi eclectice, de la Umberto Eco la Elizabeth Gilbert, Aurora Liiceanu şi volume despre fotografia de călătorie.

Astfel, pe locul al doilea în topul cărţilor furate din lanţul de librării s-au clasat cărţile din seria "Amurg/ Twilight" - ediţia cartonată, cu 42 de exemplare lipsă, urmată de cartea pentru copii "Elefantul cu pătrăţele", cu 39 de exemplare furate.

Pe poziţia a patra s-a situat volumul "Secretele succesului. Cum să vă faceţi prieteni şi să deveniţi influent", de Dale Carnegie, cu 31 de exemplare lipsă, la egalitate cu o altă carte semnată de Elizabeth Gilbert, "Şi am spus da, o poveste de iubire", şi cu "Viaţa nu-i croită după calapod", de Aurora Liiceanu.

Au mai fost furate din reţeaua Diverta volumele "Vertigo. Lista infinită", de Umberto Eco, cu 30 de exemplare lipsă, "Jurnalul unui puşti 2. Rodick e cel mai tare", de Jeff Kinney, cu 29 de exemplare lipsă, şi "Fotografia de călătorie", de Michael Freeeman, cu 28 de exemplare lipsă.

Pe ultimul loc în Topul 10 al cărţilor furate din reţeaua Diverta se află "Secretul: Învăţături zilnice", de Rhonda Byrne, cu 26 de exemplare lipsă.

Reprezentanţii lanţului Diverta au declarat pentru MEDIAFAX că, faţă de anul anterior, furtul de carte a scăzut, hoţii orientându-se către produsele electronice, precum căştile.

Reţeaua Diverta are în prezent peste 30 de librării în toată ţara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Mănâncă, roagă-te, iubeşte" - cea mai furată carte din reţeaua Diverta, în 2011.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Mănâncă, roagă-te, iubeşte" - cea mai furată carte din reţeaua Diverta, în 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei