Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iul 2011 - Anul XVI, nr. 154 (4752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A fost lansată guma de mestecat care îmbunătăţeşte aspectul pielii şi al părului

O gumă de mestecat "minune", despre care producătorii spun că întăreşte firul de păr şi unghiile şi oferă elasticitate pielii, a fost lansată săptămâna aceasta în Suedia.

Guma de mestecat, numită Vigo Beauty, conţine un cocteil de vitamine care ar îmbunătăţi aspectul părului, unghiilor şi pielii, informează dailymail.co.uk.

Calităţile gumei de mestecat au fost puse sub semnul întrebării de o serie de nutriţionişti şi consumatori, însă producătorul Antula Healthcare, cu sediul la Stockholm, spune că produsul a fost aprobat de autoritatea europeană pentru securitatea alimentelor (European Food Safety Authority).

Un purtător de cuvânt al companiei producătoare a declarat: "Nu spunem că veţi arăta mai bine, ci că vă veţi menţine sănătatea tenului".

În ciuda controverselor, guma de mestecat, care conţine o combinaţie de vitamine A, B1, B6, B12, C, betacaroten şi seleniu, a fost pusă în vânzare în farmacii şi supermarket-uri, în două variante - Focus şi Active.

Şi, în timp ce fiecare aromă oferă o serie de beneficii, ele nu trebuie să înlocuiască o dietă alimentară echilibrată, spun specialiştii.

Unii experţi de la administraţia naţională în domeniul alimentaţiei din Suedia au criticat aspru produsul, calificându-l drept "stupid" şi spunând că substanţele din guma de mestecat nu pot influenţa aspectul pielii în niciun fel.

Aceasta nu este pentru prima dată când este lansat pe piaţă un produs cu proprietăţi "estetice". În 2009, a fost lansată în Coreea de Sud E-Mart For My Body, o gumă cu colagen şi vitamina C. Totodată, compania Mars a fost forţată să-şi retragă afirmaţia potrivit căreia laptele Galaxy ar îmbunătăţi aspectul pielii şi al părului persoanelor care îl consumă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost lansată guma de mestecat care îmbunătăţeşte aspectul pielii şi al părului.
 Vizualizări articol: 331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A fost lansată guma de mestecat care îmbunătăţeşte aspectul pielii şi al părului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei