Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 ian 2010 - Anul XV, nr. 9 (4300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfaturi pentru agăţat, pe Twitter

Utilizatorii români de Twitter au publicat, luni, o serie de "reţete" pentru agăţat, după ce o temă specială - "#replicideagăţat" - a fost lansată de unul dintre internauţi.
De la replici care să împingă la exact contrariul, de tipul "Nu eşti genul meu!" ori "mda, bănuiesc că ai un suflet mare şi frumos!", la "Ai avut o copilărie fericită", "Îmi stau bine sprâncenele", "Ştiu că mă vrei" sau "mă duc la #recitiri, ne vedem după aia?", utilizatorii români de Twitter s-au prins în joc şi au oferit sfaturi mai mult sau mai puţin serioase ori decente care să garanteze "agăţatul".
În acelaşi timp, "Te fac un cico?" şi "Hai să îţi arăt colecţia mea de discuri!" rămân replici clasice, care au trecut de perioada comunistă şi au ajuns şi la noua generaţie.
Bineînţeles, şi cei mai populari bloggeri sau cele mai citite bloguri din România pot fi o scuză pentru a suscita interesul - "Sunt prieten cu @bobbyvoicuro pe Facebook (…)", "Bună, scriu pe adrianciubotaru.ro", "Citeşti refresh.ro de eşti aşa fresh?" sau "@adihadean poate găti doar pentru noi doi".
Replicile ironice nu au lipsit din registrul celor care ar putea determina cealaltă persoană să reacţioneze: "Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec odată?", "Prietenii mei îmi spun că am faţă de traficant de droguri. Tu ce crezi?", "Got milk ?", "Te fac o liniuţă", "Vezi că-i cineva în spatele tău care se dă la tine", "Ai cont de hi5? Adaugă-mă pe Facebook? Dă-mi mess-ul tău!".
Au fost publicate şi câteva replici mai fără perdea, cum ar fi: "La mine sau la mine? Că am mai multe case", "Mie îmi place mai mult deasupra!", "Bună, eşti bună!" sau "Vrei să vii pe la noi să ne jucăm pe Wii? Şi dacă treci pe lângă benzinărie, iei tu şi nişte prezervative?".
Nici dulcegăriile nu lipsesc, pentru că "vorba dulce" are mereu efect: "Vrei să ne dăm follow pentru tot restul vieţii?", "Te ştiu pentru că sunt fan Miss World", "Ai cumva o hartă? Cred că m-am pierdut în ochii tăi", "How you doin'?" (probabil în stilul lui Joey din "Friends") ori "Ştii... semeni leit cu viitoarea mea prietenă" sau "Cafea? Ceai? Căpşuni? Eu?".
Nu au lipsit nici replici de tipul "Bună, sunt... ştii cine sunt, nu?", care atrage răspunsuri variate, inclusiv "Bună, sunt un tip disperat".
Concluzia e simplă, trasă tot pe Twitter: "Practic nu există #replicideagatat, contează doar să spargi gheaţa şi apoi fiecare se descurcă cum poate".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfaturi pentru agăţat, pe Twitter.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sfaturi pentru agăţat, pe Twitter0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei