Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 aug 2008 - Anul XIII, nr. 186 (3867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brad Pitt, într-un film despre cel de-al II-lea Război Mondial

Actorul american Brad Pitt va juca pentru prima dată sub bagheta lui Quentin Tarantino, în lungmetrajul "Inglorious Bastards", un film despre cel de-al II-lea Război Mondial, pe care regizorul speră să îl prezinte la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2009, informează BBC.

Pitt va interpreta rolul locotenentului Aldo Raine, şeful Rezistenţei evreieşti din timpul celui de-al doilea Război Mondial. Personajul lui Pitt este un rebel din Tennessee (SUA), care conduce o bandă de opt soldaţi evrei americani ce vor să se răzbune pe nazişti în Franţa aflată sub Ocupaţie.

Potrivit presei de specialitate, personajul lui Pitt se aseamănă cu Jules Winnfield, personajul lui Samuel L. Jackson din "Pulp Fiction", care spune lucruri precum "vom face un lucru, un singur lucru, şi acela va fi să omorâm nazişti".

Din distribuţia filmului ar putea să mai facă parte Simon Pegg, cunoscut din comediile "Poliţist meseriaş" şi "Run Fatboy Run". Acesta este în negocieri pentru a interpreta rolul unui locotenent britanic.

Nastassja Kinski ar putea interpreta rolul unei actriţe germane.

Producătorul Lawrence Bender a mai spus că, în prezent, se caută un actor german pentru personajul Hans Landa, liderul nazist pe care îl vânează Rezistenţa. B.J. Novak ("The Office") şi regizorul Eli Roth ("Hostel - Căminul ororilor") ar putea să interpreteze doi dintre soldaţii bandei lui Pitt.

Tarantino a achiziţionat titlul şi drepturile pentru remake-ul filmului cu acelaşi nume, lansat de Enzo Castellari, în 1978, dar a declarat că scenariul este unul original.

Filmările vor începe în octombrie, în Germania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt, într-un film despre cel de-al II-lea Război Mondial.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brad Pitt, într-un film despre cel de-al II-lea Război Mondial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei