Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2007 - Anul XII, nr. 305 (3673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Mexic

România, locul II la "Dancing Around the World"

Andreea Bălan, Petrişor Ruge şi coregrafa Doina Botiş s-au clasat pe locul al II-lea la competiţia internaţională "Dancing Around the World", desfăşurată în Mexic, la care au mai participat alte 8 perechi de dansatori din Ecuador, Paraguay, Panama, Columbia, Argentina, Slovacia, Mexic, Costa Rica.

Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, împreună cu coregrafa lor, Doina Botiş, au câştigat locul al II-lea într-o competiţie dificilă, cu multe stiluri noi, specifice latino-americanilor, şi cu contracandidaţi profesionişti care dansează de ani de zile împreună.

"Noi suntem foarte mândri de ceea ce am realizat, pentru că am reuşit să depăşim echipe profesioniste şi am arătat că şi românii ştiu să danseze orice ritm latino. Toţi trei (respectiv eu, Petri şi coregrafa noastră, Doina Botiş) am fost extrem de onoraţi să reprezentăm România la această competiţie şi suntem foarte mândri că în 4 emisiuni ne-am clasat pe locul I şi că am reuşit să surclasăm echipe formate din profesionişti", a declarat învingătoarea Andreea Bălan.

Succes mare.

Concursul s-a dovedit o rampă de lansare pe plan internaţional şi pentru cariera muzicală a Andreei Bălan: "A fost o experienţă unică. Într-una din emisiuni am cântat o melodie nouă, în engleză, "Baby get up and dance", compusă special pentru acest show, lucru care a fost primit foarte bine de public şi care mi-a adus un contract cu EMI Music Mexic, iar în primăvară voi lansa un album în limba engleză pe piaţa mexicană".

Dana Rogoz, reprezentanta României în juriul emisiunii internaţionale din Mexic, a cucerit pe toată lumea, de la producători, colegi de jurizare, prezentator până la publicul din 8 ţări. Pe lângă sutele de mesaje din toată lumea trimise pe forumuri şi pe diverse site-uri, Dana Rogoz a fost apreciată de producători pentru dezinvoltură şi discurs, iar prezentatorul show-ului, Adal Ramones, supranumit în Mexic "regele monologurilor", a provocat-o pe Dana, despre care a auzit că este actriţă, în seara finalei, la un duel al monologurilor. Vedeta Pro TV a câştigat duelul detaşat, prin voturile telefonice ale telespectatorilor, şi a fost apreciată de Adal, care a lăudat-o minute în şir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului România, locul II la "Dancing Around the World".
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
România, locul II la "Dancing Around the World"4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu omletă 2 porţii - 40 minute 6 roşii4 ouă 100g caşcaval 3-4 linguri ulei ± sare, piper Roşiile se spală, apoi li se taie câte un căpăcel, se scoate miezul (nu se aruncă) şi se presară înăuntru cu sare şi piper. Se lasă la... Citeşte