Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 195 (6905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Filatelie

Emisiunea de mărci poştale „Simona Halep, un campion de marcă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a onora performanţa unei mari jucătoare de tenis, Romfilatelia a introdus în circulaţie, începând cu data de 29 august a.c., emisiunea de mărci poştale intitulată „Simona Halep, un campion de marcă”.

Timbrul emisiunii reproduce o secvenţă dintr-un meci al Simonei Halep, iar coliţa dantelată ilustrează momentul ridicării triumfale a trofeului cucerit la Roland Garros.

Simona, locul 1 WTA, cucereşte Parisul şi îşi adjudecă primul turneu de Grand Slam din cariera sa de jucătoare profesionistă, la 40 de ani distanţă de succesul altei românce, Virginia Ruzici, şi la 10 ani de la victoria obţinută la junioare, învingând-o, într-un meci fantastic, pe americanca Sloane Stephens.

Cariera jucătoarei de tenis Simona Halep a cunoscut o ascensiune spectaculoasă începând cu anul 2013, an pe care l-a încheiat pe poziţia 11 în clasamentul WTA.

De-a lungul activităţii sale sportive, până la câştigarea trofeului Roland Garros 2018, Simona Halep a câştigat alte 17 turnee WTA la simplu (şase în 2013, două în 2014, trei în 2015, trei în 2016, unul în 2017, două în 2018), dintre care cele mai importante fiind turneele Premier Mandatory de la Indian Wells şi Madrid.

După alte trei finale de Grand Slam - două la Roland Garros (2014, 2017) şi una la Australian Open (2018), Simona Halep a câştigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros  (9 iunie 2018), devenind cel mai important trofeu al carierei de până la acel moment.

Emisiunea filatelică are un tiraj total de 67.886 de timbre. Au fost realizate şi 600 de plicuri (FDC), echipate cu timbrul emisiunii, numerotate şi obliterate cu ştampila „prima zi”, precum şi 600 de cărţi poştale maxime.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emisiunea de mărci poştale „Simona Halep, un campion de marcă”.
 Vizualizări articol: 997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Emisiunea de mărci poştale „Simona Halep, un campion de marcă”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei