Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2014 - Anul XIX, nr. 221 (5730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Proiectul „Tezaure Etnoistorice Bucovinene”, la final

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Rădăuţi a finalizat ieri proiectul „Tezaure Etnoistorice Bucovinene” – proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din localitate, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, DMI 5.3 „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare pentru creşterea atractivităţii României ca destinaţie turistică”.

Cu această ocazie a fost organizată o conferinţă de presă la sediul administraţiei locale, conferinţă în care managerul de proiect, Anişoara Lavric, a prezentat câteva dintre problemele legate de obiectivul, rezultatele şi impactul proiectului. Mai precis, obiectivul principal este legat de dezvoltarea şi consolidarea turismului în municipiul Rădăuţi prin intermediul promovării şi valorificării durabile, la nivel naţional, a potenţialului turistic cultural şi natural local. Managerul de proiect a arătat că obiectivul specific principal constă în promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din municipiu, Ansamblul Bisericii „Sfântul Nicolae”, Catedrala Ortodoxă „Pogorârea Sfântului Duh”, Biserica romano-catolică „Naşterea Sfintei Fecioare Maria”, Muzeul Tehnicii Populare Bucovinene, meşteşugul olăritului şi al încondeierii de ouă, Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, Templul Evreiesc, bustul lui Eudoxiu Hurmuzachi.

 

Valoarea proiectului: 907.776,75 de lei, din care 243.070,27 de lei din bugetul local

La capitolul realizări au fost consemnate realizarea şi distribuirea de materiale de promovare a produselor turistice cu valoare identitară, mai exact cataloage de prezentare şi de informare turistică, albume foto, vederi, hărţi turistice, pliante, CD-uri, fotografii, apoi participarea la cinci târguri de turism din ţară, realizarea unei pagini web a proiectului, organizarea a circa 20 de evenimente pentru promovarea produselor turistice, realizarea unui film documentar, cât şi crearea a trei locuri de muncă permanente la un Centru de Informare şi Orientare Turistică. Ca impact al implementării proiectului, managerul de proiect a menţionat sporirea atractivităţii şi vizibilităţii turistice a obiectivelor promovate, dezvoltarea turismului în Rădăuţi prin promovarea turismului durabil şi promovarea marketingului on-line de tip e-Turism.

Ancuţa Lavric a  precizat că valoarea proiectului este de 907.776,75 de lei, din care 576.531,13 lei contribuţia Fondului European de Dezvoltare Regională, 88.175,35 de lei finanţare din bugetul naţional şi 243.070,27 de lei din bugetul local. La conferinţa de ieri, alături de mass-media, au participat reprezentanţii executivului rădăuţean şi consilieri locali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul „Tezaure Etnoistorice Bucovinene”, la final.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectul „Tezaure Etnoistorice Bucovinene”, la final0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei