Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 feb 2016 - Anul XXI, nr. 41 (6154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


La patru îndrăgostiri, pe a cincea o primeşti gratuit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mare panaramă şi cu Ziua asta, numită a Îndrăgostiţilor! Ea este închinată unui zeu cu aripile date cu gel, despre care se spune că îşi împrăştie cu frenezie săgeţile în stânga şi în dreapta. Ăla luat la ţintă şi nimerit nu se zvârcoleşte de durere, ci se tâmpeşte de fericire şi se aşază într-o poziţie luată din manualul Kamasutrei. Asta fiind dragostea. 

Se spune că, încăpute pe mâna lui Cupidon, până şi cele mai sfrijite inimi obişnuiesc să capete proporţii cosmice, debordând compoziţiile cu cifru chimic secret, din care se adapă şepteluri de poeţi, pictori, sculptori şi muzicieni. Se exagerează, fraţilor, parol!

Vedem pe la televiziuni, prin ziare şi reviste mondene fel de fel de acuplări, mai mult sau mai puţin absurde. Fotbalişti se contopesc cu majorete prezentatoare de ştiri, preşedinţi de ţară penetrează prostituate de lux pe care le fac miniştri, cristi borcea nu iartă nimic, miliardari sexy la portofel ademenesc fragede purtătoare de codiţe şi minifustiţe...

E de găsit în aceste combinaţii sentimentul acela zis „etern”, traficat odinioară cu superbă inconştienţă de Cupidon, prin intermediul săgeţilor sale? Nici poveste.

Sentimentul care se manifestă în aceste timpuri e unul subţire, de contrabandă. Cupidon însuşi a devenit un fel de şmecher pe care îl interesează doar marile tunuri financiare. Ceea ce pune el în practică nu se poate numi dragoste, ci afacere. Fii şi tu client al firmei „Cupidon SRL”! La patru îndrăgostiri, pe a cincea o primeşti gratuit!

Cupidon s-a înscris la cursuri de marketing, pentru a se familiariza cu noile teorii ale „iubirii pragmatice.” Dictează doar cererea şi oferta. Acum, chiar dacă îşi aruncă săgeţile în văzduh, zeul acesta fost sturlubatic n-o mai face la nimereală, cu ochii închişi, ci după criterii apropiate exigenţelor mileniului nostru. Dictează doar pragmatismul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La patru îndrăgostiri, pe a cincea o primeşti gratuit.
 Vizualizări articol: 1844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
La patru îndrăgostiri, pe a cincea o primeşti gratuit5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă cremă de dovleac și morcovi Este un preparat la modă în prezent printre persoanele care țin dietă, pentru că numai o ceșcuță din această supă consistentă suprimă senzația de foame pentru câteva ore. Prin culoarea portocalie plăcută, este atractivă și pentru... Citeşte