Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 sep 2014 - Anul XIX, nr. 202 (5711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Mircea Badea, cruciatul cu un singur Dumnezeu: Dan Voiculescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mircea Badea? Nu îl suport. Îl găsesc un soi de bufon. Infantil şi deseori nesărat. Narcisist, plin de el până în prag de explozie. Provocator şi agresiv.

Niciodată nu am găsit în mine suficiente rezerve de răbdare pentru a urmări o emisiune de-a lui cap-coadă. Indiscutabil, ca nivel de cultură şi de inteligenţă e sub Radu Banciu. Dar mult peste Turcescu sau peste prostuţul ăla nefericit de Gâdea, cu care Badea mai e şi prieten.

În acelaşi timp, recunosc că Badea şi-a format în timp publicul lui. A ştiut să şi-l atragă, emisiune cu emisiune. Nu-i tocmai uşor să faci spectacol în fiecare seară, cu buget zero, pornind de la nişte amărâte de ziare. Publicului său, Badea i-a propus un personaj. Pe el însuşi. Pamfletarul care trage de fiare, pentru ca apoi să-şi etaleze muşchii în direct. Muşchetarul care aruncă mănuşa oricui, pentru că i se fâlfâie universal. Cruciatul cu un singur Dumnezeu: Dan Voiculescu.

Oarecum neaşteptat, eroul cu emisiunea jemanfişistă s-a trezit încolţit. Făcându-şi numărul, ca de obicei, de data asta pe seama unui motociclist, s-a trezit înconjurat de motoare ambalate şi de căşti pe sub care curgea potop de ameninţări. Pentru că motocicliştii sunt solidari. Ei nu dau doi bani pe adrenalina pamfletară. Ei vor confruntare directă.

Socoteala celor care călăresc bidiviii pe două roţi nu mi se pare corectă. Ea se va întoarce în timp împotriva lor. Tot ce-au câştigat din demonstraţia lor de forţă e un duşman în plus. Unul redutabil. Care e adulat de un popor de telespectatori.

Badea o va lăsa pe moment mai moale cu motocicliştii, dar nu va uita afrontul.  După ce momentul critic va trece, se va îngriji de creşterea capitalului de antipatie la adresa lor. E într-adevăr o socoteală în detrimentul tău să te iei de guler cu unul care are o asemenea emisiune.

Mai este un lucru. Probabil că cel mai important câştig adus de revoluţia din 1989 este libertatea de expresie. Ce-ar fi să îl critici pe Ponta şi să te trezeşti înconjurat de membrii guvernului înarmaţi cu pari? Ce-ar fi să pamfletizezi justiţia din România şi să te trezeşti atacat de o mie de judecători setoşi de sânge?

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Badea, cruciatul cu un singur Dumnezeu: Dan Voiculescu.
 Vizualizări articol: 1724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.58/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 12 voturi
Mircea Badea, cruciatul cu un singur Dumnezeu: Dan Voiculescu3.6512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 1 sep 2014, 12:07:43
Parerea mea sincera, D-nule Sireteanu, este ca ar fi extraordinar daca am fi toti la fel de uniti ca si motociclistii, multe probleme s-ar rezolva in tara asta, nu ar fura fiecare politician infect dupa buna voie, ca s-ar aduna oamenii si i-ar rupe picioarele, si exemplele pot continua.
Din pacate am ajuns intr-o situatie in care doar radicalismul mai poate rezolva ceva...
2.   Esti nemaipomenit trimis de
( 1 sep 2014, 12:13:45
Narcise fara constatarea asta a ta eram pierduti. Uitatu la banciuu e in regula da la badea e contraventie. Parca ai fi unu de ala cu kascheta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei