Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2012 - Anul XVII, nr. 288 (5193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Viaţa bate filmul

Balul Bobocilor GIRB, ca la Hollywood

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei mai frumoşi boboci basarabeni de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava s-au întrecut joi seară la Balul Bobocilor organizat de Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB). Evenimentul s-a desfăşurat la clubul Babylon şi a continuat cu o petrecere până în zori, unde tinerii basarabeni au arătat că ştiu să se distreze. Tema balului a fost Hollywood, iar cele şase perechi de concurenţi au încercat să întruchipeze personaje de film cunoscute care au format un cuplu pe marele ecran.

 

Defilarea vedetelor hollywoodiene

Începerea spectacolului a fost amânată cu o oră, sub pretextul că nu veniseră încă destui spectatori.

Prima probă a concursului Miss şi Mister GIRB a constat în reprezentarea unui cuplu celebru din cinematografia mondială de către fiecare pereche. Prima pereche, alcătuită din Radu Dan şi Natalia Sculea, i-a reprezentat pe Mr. and Mrs. Smith, celebrul cuplu de asasini plătiţi, care lucrează pentru organizaţii rivale. A doua pereche, formată din Ion Susan şi Vera Ţăran, a încercat să dea viaţă legendarului Zorro, îndrăgostit de frumoasa Elena, fiica celui mai mare duşman al său. Cuplul Jakob şi Bella din Twilight Saga a fost întruchipat de cea de-a treia pereche, formată din Silviu Cuguţ şi Cristina Neculcea. Nu puteau să lipsească din această listă de cupluri de pe marele ecran nici eroii din Titanic, Jack şi Rose, care trăiesc cea mai tristă şi scurtă poveste de dragoste, reprezentaţi de perechea cu numărul patru, formată din Costel Iuglea şi Cristina Şatravca. Penultima pereche de concurenţi, formată din Chiril Iurescu şi Gabriela Taţian, a încercat să intre în pielea cuplului Edward şi Vivian din filmul romantic al anilor '90 Pretty Woman, în care un om de afaceri şi o prostituată se îndrăgostesc. Au fost prezenţi şi cel mai celebru pirat, Jack Sparrow, şi partenera sa Angelica, interpretaţi de Andrei Ţoncu şi Diana Călugăreanu, a şasea pereche din concurs.

 

Let's dance - proba de dans

Proba a doua a concursului a făcut deliciul publicului, deoarece perechile concurente au încercat să-şi demonstreze abilităţile de a dansa pe diferite genuri de muzică şi s-au departajat pe foile de punctaj ale juriului.

În ringul de dans au ieşit câte două perechi, iar intriga acestei probe a fost că perechile nu au ştiut ritmurile pe care trebuie să danseze şi nici cuplul concurent, totul hotărându-se prin tragere la sorţi. Astfel, perechea numărul 1, Mr and Mrs Smith, a împărţit ringul de dans cu Zorro şi Elena, adică perechea cu numărul 2. Mrs Smith, Natalia Sculea, din primul cuplu de concurenţi, a impresionat atât prin talentul la dans, mai ales la samba, cât şi prin dezinvoltură.

Al doilea duel pe ringul de dans a fost între perechea cu numărul 6, formată din Jack Sparrow şi Angelica, şi eroii din Titanic, Jack şi Rose, perechea cu numărul 4. Aici diferenţa s-a văzut la gradul de implicare, unde cuplul cu numărul 6 a fost mai bun. Ultima comparaţie la dans a fost între Edward şi Vivian, perechea cu numărul 5, şi Jakob şi Bella, perechea cu numărul 3. La fel, diferenţa s-a văzut la nivelul implicării, unde concurenţii care i-au interpretat pe eroii din Twilight Saga s-au descurcat mai bine.

 

Stand-up comedy, întrebări şi provocări

Deoarece zâmbetul este generatorul de voie bună şi energie, trupa de stand-up comedy „Păhărel” din Republica Moldova i-a distrat pe tinerii prezenţi la Babylon cu fragmente scenice inspirate din viaţa studenţească din cămin.

Trupa, formată din cinci băieţi talentaţi, a surprins aspecte nelipsite din viaţa de student la cămin: banii insuficienţi pentru asigurarea unei alimentaţii de calitate, examenele unde mulţi studenţi apelează la copiere şi, nu în ultimul rând, distracţiile însoţite de consumul de alcool.

În cadrul probei a treia a concursului, bobocii au avut de răspuns la întrebări şi provocări nostime. La prima întrebare, cum întrebi unde este toaleta în China fiind înconjurat de mulţime, concurenţii au răspuns inventând cuvinte cu fonetică chinezească sau folosind mimica şi gestica pentru a se face înţeleşi. A doua provocare a fost alcătuirea unei declaraţii de dragoste folosind cuvintele soare, tentacule şi dragoste, la care bobocii au dat dovadă deopotrivă de imaginaţie şi de umor. La întrebarea „Ce fac trei studenţi flămânzi, fără bani, cu o felie de pâine”, un boboc a răspuns că „se laudă în faţa colegilor de cămin”. Un răspuns ingenios şi nostim l-a dat o concurentă la întrebarea „Ce face femeia când doreşte să se mărite”. Ea a răspuns că femeia îi arată bărbatului că ştie să facă mâncare, prin aceasta demonstrând că e vrednică să fie luată de nevastă.

 

Momente muzicale şi momente „sexy”

A doua pauză a concursului a fost marcată de un moment muzical asigurat de doi tineri basarabeni, Mihai Cecan şi Eugen Băcioi, care au interpretat trei piese, acompaniindu-se la chitară. Prima piesă interpretată a fost „My immortal”, aparţinând formaţiei Evanescence, solistă fiind Ana Gubca, studentă basarabeancă la USV. Următoarea piesă, „Amintire cu haiduci”, compusă de Vali Sterian, a fost interpretată magistral de Mihai Cecan şi Eugen Băcioi, iar publicul a aplaudat frenetic. La cerinţa publicului, cântăreţii au interpretat şi o piesă în limba rusă aparţinând formaţiei DDT şi care în traducere înseamnă „Tu vei fi mereu în inima mea”.

Proba a patra a concursului a fost cea mai incitantă, deoarece perechile de concurenţi au trebuit să prezinte câte un număr artistic în care mesajul trebuie să sugereze cuvântul „sexy”. Cel mai îndrăzneţ cuplu a fost Jack şi Angelica, adică perechea numărul şase. Cei doi boboci au mimat o scenă „fierbinte” utilizând mişcări împrumutate din numerele de striptease, precum şi pantomima, susţinută de un colaj muzical. Perechea a doua s-a evidenţiat prin realizarea unei scenete despre un băiat care dorea să cucerească o fată şi s-o ia de nevastă, dar era mereu respins.

Pentru a înlesni deliberarea juriului şi relaxarea publicului şi a concurenţilor, a urcat în scenă Dorina Gerciu, studentă în anul I, care a interpretat, acompaniindu-se la chitară, piese cunoscute precum „M-am îndrăgostit numai de ea”, a lui Ducu Berţi, sau „Rugă pentru părinţi”, pe versuri de Adrian Păunescu.

 

Ţinuta de seară

Ultima probă a concursului s-a materializat prin prezentarea ţinutei de seară. Perechile au defilat pe podium încercând să convingă juriul de prestaţia lor şi să mai recupereze teren pentru a se clasa cât mai sus în clasamentul final. Toţi concurenţii s-au prezentat bine la această probă, iar juriului i-a fost greu să delibereze care pereche a fost mai bună.

Mihai Cecan şi Eugen Băcioi au urcat din nou pe scenă şi au interpretat două piese muzicale. Micile probleme tehnice şi unele stângăcii cauzate de oboseala inerentă orei înaintate nu i-au ocolit pe muzicieni şi au amânat începerea primei melodii în limba rusă, a cărei denumire traduse în limba română este „Plânge după el”. A doua piesă a fost poate cea mai gustată de auditoriu, „I'm sexy and I know it”, aparţinând formaţiei Lmfao. Următoarele cântece au fost interpretate de doi suceveni, Mihai Boicu şi Cici, componenţi ai trupei studenţeşti Ikarus. Prima piesă a fost foarte potrivită atmosferei de distracţie create anterior, „Dau două beri goale pe una plină”, anunţând planurile de distracţie până-n zori pe care le aveau toţi cei prezenţi. Următoarea piesă a fost din coloana sonoră a filmului de animaţie Cartea Junglei, amintind multora de cântecele copilăriei.

 

Miss şi Mister GIRB 2012

După mai bine de două ore de spectacol, juriul a deliberat câştigătorii. Titlurile de Miss şi Mister GIRB 2012 au fost cucerite de Silviu Cuguţ şi Cristina Neculcea, perechea cu numărul 3, care au interpretat personajele Jakob şi Bella din filmul Twilight Saga.

Nici o pereche nu a „scăpat” nepremiată. Titlurile de Miss şi Mister Originalitate au fost acordate lui Chiril Iurescu şi Gabriela Taţian, perechea numărul 5, cei care i-au interpretat pe Edward şi Vivian din Pretty Woman.

Au mai fost acordate şi titlurile de Miss şi Mister Senzualitate perechii cu numărul 6, Andrei Ţoncu şi Diana Călugăreanu, care i-au interpretat pe Jack Sparrow şi pe partenera acestuia, Angelica. Cristina Şatravca şi Costel Iuglea au fost desemnaţi Miss şi Mister Eleganţă. Titlul de cel mai ingenios cuplu a fost acordat perechii a doua, formată din Ion Susan şi Vera Ţăran. Miss şi Mister Hollywood au fost desemnaţi Natalia Sculea şi Radu Dan, care au format perechea numărul 1.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul Bobocilor GIRB, ca la Hollywood.
 Vizualizări articol: 3419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Balul Bobocilor GIRB, ca la Hollywood5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei