Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2012 - Anul XVII, nr. 242 (5147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel a creat cel mai economic model al său

Opel a redus suplimentar consumul și emisiile celui mai economic model al său. Varianta de 95 CP cu trei uși Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX cu tehnologia Start /Stop are nevoie de doar 3.3 litri de motorină la 100 de kilometri, ceea ce corespunde unei valori de CO2, de numai 88 g / km. Versiunea în cinci uși consumă 3.4 l/100 km și emite 89 g/km CO2).

Acest lucru face ca modelul Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX să fie cel mai economic și eficient diesel construit vreodată de Opel.

"Corsa 88 grame subliniază încă o dată rolul de pionierat al Opel în dezvoltarea de soluții de mobilitate durabile. În doar cinci ani, de la primul Corsa ecoFLEX până astăzi, am fost capabili să reducem consumul şi emisiile de CO2 cu 26 la sută - în timp ce, în același timp, am crescut performanța cu peste 26 la sută. Clienţii noştri apreciază acest lucru, şi la fel şi mediul înconjurător", spune Mike Ableson, Vicepreședinte Opel pentru Inginerie, rezumând beneficiile starului Opel în materie de economisire.

În timp ce ultima generaţie Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX din 2011 era deja extrem modestă în privinţa consumului, cu 3,5 litri diesel la 100 km și emisii de 94 g/km CO2, reducerile recente de 0,2 litri și șase grame de CO2 fac din acest model campionul absolut al economisirii de combustibilul din portofoliul Opel diesel.

Un număr de îmbunătățiri au fost făcute pentru a reduce consumul şi emisiile cu aproape șapte la sută. Turbodieselul a fost echipat cu o pompă de ulei care furnizează numai presiunea uleiului care este necesară

Din noiembrie 2012, Corsa va include, de asemenea, noua generație de transmisii manuale dezvoltate de Opel, care asigură schimbări chiar mai precise și mai line.

Inginerii au realizat o reducere a forțelor de frecare și schimbare, precum și a pasului schimbătorului de viteze. Transmisia de bază a fost relucrată: rezultatul final este un confort ridicat la schimbare și funcționarea optimizată în condiții de frig și cald. Noile pneuri de 185/65 R15 cu rezistență redusă la rulare se adăuga, de asemenea, eficienţei Corsa.

Chiar cu toate aceste economii, performanța nu este compromisă. 190 Nm de cuplu sunt disponibili între 1.750 şi 3.250 rpm. Corsa turbodiesel 95 CP accelerează de la zero la 100 km / h în 12.3 secunde și atinge la o viteză maximă de 177 km / oră.

Inginerii Opel au optimizat, de asemenea, șasiul pentru toate variantele Corsa (cu excepția versiunii OPC Nürburgring Edition). Sistemul de suspensie compensează suprafeţele rutiere denivelate chiar mai ușor și mai lin, îmbunătățind astfel confortul la condus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel a creat cel mai economic model al său.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Opel a creat cel mai economic model al său1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei