Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 nov 2020 - Anul XXV, nr. 260 (7565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

LA FINALIZAREA PROIECTULUI „Dezvoltare activitate nouă la SC GEOPROB-RPD SRL”

S.C. GEOPROB-RPD  S.R.L., cu sediul în localitatea Suceava, str. Aleea Jupiter, nr. 14F, Bloc 1, scara A, ap. 2, județul Suceava, a finalizat proiectul „Dezvoltare activitate nouă la SC GEOPROB-RPD SRL”, cod SMIS 111617, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice  în calitate de Autoritate de Management și Organismul Intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Valoarea totală a proiectului este de 993.097,84 lei din care asistenţa nerambursabilă este de 893.787,84  lei. Contribuția FEDR la finanțarea nerambursabilă este de 759.719,66 lei. Proiectul s-a derulat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 și s-a implementat în Municipiul Suceava, str. Iuliu Hossu, nr. 23,  jud. Suceava  pe o durată de 47 luni, respectiv între data 27.02.2017. Data finalizării este  31.12.2020.

Obiectivul general al proiectului este achiziționarea mijloacelor fixe necesare executării de lucrări de foraj. Realizarea investiției va contribui la îndeplinirea obiectivului principal al firmei de a-și extinde activitatea prin pătrunderea pe o nouă piață, adiacentă celei pe care activează în prezent. Creșterea nivelului de competitivitate al societății, ca urmare a integrării de tehnologie și tehnică modernă în activitatea firmei, va avea ca efect principal consolidarea poziției SC GEOPROB-RPD SRL în rândul furnizorilor de servicii din zonă.

Obiectivele specifice ale acestui proiect sunt:

  • Creșterea nivelului de dotare tehnică a societății prin achiziționarea de echipamente și tehnică de calcul moderne, destinate introducerii unei noi categorii de servicii – executarea de lucrări de foraj;
  • Creșterea cifrei de afaceri cu minim 15% până la finalul anului doi după finalizarea implementării proiectului;
  • Crearea de 3 locuri pentru personal specializat în executarea de lucrări de foraj.

Implementarea proiectului are ca principal rezultat creșterea nivelului de dotare tehnică a societății prin achiziționarea de echipamente și tehnică de calcul moderne, destinate introducerii unei noi categorii de servicii – executarea de lucrări de foraj.

Impactul investiției la nivelul localității constă în furnizarea de servicii, respectiv executarea de lucrări de foraj, cât și crearea de locuri de muncă noi.

 

SC GEOPROB-RPD SRL
Date de contact: Dl. Marius Daniel Repede,
Tel: 0747 631 669 e-mail: geoprob_rpd@yahoo.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European  de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LA FINALIZAREA PROIECTULUI „Dezvoltare activitate nouă la SC GEOPROB-RPD SRL”.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LA FINALIZAREA PROIECTULUI „Dezvoltare activitate nouă la SC GEOPROB-RPD SRL”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei